ACSI FreeLife

Menu

Nieuw keukenapparatuur Thetford

Thetford presenteert nieuw keukenapparatuur op de Caravan Salon in Düsseldorf. Onder meer de nieuwe 353-serie en de Aspire MK2.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
3
3
ReactiesPraat mee

De 353-serie van Thetford is een caravan-/camperkeuken met drie gaspitten en een gootsteen.

Keukenapparatuur ook voor grotere pannen

De glazen deksels kunnen afzonderlijk van elkaar worden gesloten om extra werkruimte te creëren of de keuken er opgeruimd uit te laten zien. Bovendien is de kookplaat zo ontworpen dat ook grotere pannen erop passen. Dankzij de elektrische ontsteking kun je de branders eenvoudig met één hand aansteken. Tot slot is deze robuuste combinatie met gietijzeren pannendragers eenvoudig te reinigen.

Aspire MK2

De nieuwe Aspire MK2 van Thetford is een oven, grill en kookplaat in één. De Aspire MK2 is volgens de fabrikant efficiënter dan zijn voorganger met betere afdichtingen, minder gasverbruik (-6%) en optimale warmteverdeling voor een beter resultaat. Ook de opwarmtijd van de oven is verbeterd: de oven warmt binnen drie minuten op tot 200 °C.

De branders zijn geschikt voor kleine en grote pannen. De kookplaat ligt bovendien op gelijke hoogte met de pannendragers, zodat pannen eenvoudig kunnen worden verschoven. Het deksel van dit model kan worden neergeklapt in plaats van dat het moet worden gevouwen. De kookplaat is bovendien uit één geheel gemaakt en heeft dus geen randjes meer in de hoeken. Schoonhouden is daarom makkelijker.

Branders lager

Een ander voordeel is dat de branders 5 millimeter lager zijn. Dit betekent dat direct boven het fornuis kunnen worden gehangen. Daarnaast is er 30% minder tijd nodig om de maximumtemperatuur te bereiken en is het grillgedeelte van de Aspire MK2 30% groter. Hierdoor past de grillpan zowel in de oven als in de grill. Grillen is bovendien nog veiliger dankzij de hitteafscherming die automatisch naar buiten komt wanneer de grill is geopend. Deze afscherming voorkomt dat de knoppen en de voorzijde warm worden wanneer de grill wordt gebruikt.

Praat mee

 1. A

  Wat kost hij en waar is hij te koop

  Reageer
  0
  0
 2. A

  Waar kan ik hem kopen en wat kost hij ?lk woon ln Utrecht en kom op Een camping in zeeland (Kortgene)

  Reageer
  0
  0
 3. yC
  yvonne Coumans

  Het fornuis heb ik gezien in de duurdere LMC caravans. Het ziet er prachtig uit. Niks prulligs aan. MAAR….Gezien de meeste mensen zoveel mogelijk het fornuis in de caravan niet gebruiken ( vooral als het warm is)maar wel die 2 borden en het bestek in de caravan afwassen en je dus de kookplaat afgedekt laat omdat deze ruimte ook nog meestal als werkplek wordt gebruikt…..Kun je na gedane afwas ook nog eens het fornuis afsoppen omdat het water erin is gelopen. Ik vraag me wel eens af wie ontwerpt zoiets. Krijg als antwoord. Het zijn tegenwoordig de vrouwen die achter de tekentafel staan. Ik zeg ja….maar niet achter het aanrecht.
  Dat is net als met zo’n douchebak in de toiletruimte. Geen hond die daar n douche neemt in de caravan. Weglaten dat ding. Alleen een toilet plaatsen zodat alles in 1 ruk door te poetsen is. LMC Musica. En ik was niet de enigste die daar verrukt over was.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Nieuw keukenapparatuur Thetford

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation