ACSI FreeLife

Menu

Draagbare keuken

Een lekkere maaltijd bereiden op de camping? Dat kan met een handige campingkeuken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Er zijn diverse lichtgewicht campingkeukens die uitermate geschikt zijn voor kampeerders die graag lekker comfortabel willen koken op de camping.

Koken op de camping

Misschien zou je het liefst je eigen keuken meenemen naar de camping, maar dat wordt een beetje lastig. Gelukkig zijn er veel producten op de markt die een goed alternatief bieden.

Een campingkeuken is ideaal voor kampeerders die comfortabel willen koken. Er is meestal niet veel werkruimte in de tent of in je caravan. Met een draagbaar alternatief kun je lekker buiten of in de voortent koken. Daarnaast biedt het veel opbergruimte. Met al die ruimte kun je een heerlijke maaltijd voorbereiden.

Soorten campingkeukens

Er bestaan diverse soorten campingkeukens. Van grote luxe, met wasbak en ingebouwd fornuis, tot eenvoudige, kleine varianten. Afhankelijk met wat voor kampeermiddel je gaat kamperen kan je bepalen welke bij jou past.

De meeste producten bestaan uit een aluminium frame en een polyester doek. Hierdoor is het licht en eenvoudig op te zetten. Sommige campingkeukens zijn voorzien van een windscherm of handige kastjes. Let voor je eigen gemak wel op het gewicht wat je mee kunt nemen.

Een ander aandachtspunt is de werkhoogte. Een keuken met verstelbare poten is het makkelijkste. Zo kan je hem zelf verstellen en staat de keuken altijd stabiel.

Keuken in een koffer

Dat het meenemen van een volledige keuken niet veel bagageruimte hoeft te kosten bewijst de Grub Hub. Deze complete keuken past namelijk in een simpele koffer. In 2 tot 3 minuten zet je de extreem functionele en complete outdoor-keuken op.

De Grub Hub is van alle gemakken voorzien en beschikt zelfs over een wastafel en ruimte voor twee kookpitjes. Ook is er genoeg ruimte om het eten voor te bereiden en zijn er rekjes voor je kruiden en keukengerei. Meer informatie: GrubHubUSA.com

Praat mee

Praat mee: Draagbare keuken

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation