ACSI FreeLife

Menu

De 11 leukste cadeaus voor kampeerders

De feestdagen komen er aan en we maken weer massaal verlanglijstjes. Heb jij het lootje getrokken van een echte kampeerder of zoek je zelf nog een leuk cadeau voor op de camping? Wij hebben de 11 leukste cadeaus voor kampeerders op een rijtje gezet. Van de leukste spelletjes en survivalbenodigdheden tot grappige gadgets en leesvoer. Doe hier dus lekker inspiratie op en sla direct je slag!

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
De 11 leukste cadeaus voor kampeerders

1. Altijd zien waar je loopt – Lichtgevende haringen

Lichtgevende haringen

Struikel jij in het donker ook weleens over de scheerlijnen of haringen? Deze set lichtgevende haringen voorkomt in ieder geval een struikelpartij rond je eigen tent. Ook handig als je ’s nachts niet meer precies weet waar je je tent ook alweer had neergezet. Zo herken je jouw plekje direct. Een cadeau waar je op de camping ook nog eens de blits mee maakt!

Bestel hier voor € 16,96

2. Veilig water drinken in het wild – LifeStraw

LifeStraw

Tijdens een avontuurlijke wandeltocht water drinken uit een prachtig bergriviertje. Stoerder en romantischer wordt het bijna niet. Maar hoe weet je zeker dat het water veilig drinkbaar is? De LifeStraw biedt uitkomst! Dit handige ‘rietje’ filtert 99,9 procent van watergedragen bacteriën als E. coli en salmonella, zodat je met een gerust gevoel je dorst lest. Ideaal voor lange wandeltochten of wanneer een noodsituatie zich voordoet.

Bestel hier voor €33,-

3. Schaken als een Viking – Kubb

Kubb Family

Kubb mag in deze lijst met kerst- en sinterklaascadeaus niet ontbreken! Dit van oorsprong Scandinavische buitenspel is een echte campingklassieker en geschikt voor de hele familie. Twee teams proberen om de beurt met stokken elkaars torens om te gooien. Wie als eerste de koning van de ander omver werpt, wint. ‘Schaken als Vikingen’ wordt het ook wel genoemd. Een spel vol tactiek, techniek en plezier dat je lekker buiten speelt.

Bestel hier voor € 36,95

4. Nooit zonder stroom – Xtorm Solar Powerbank

Xtorm Solar Powerbank

Kamperen is voor velen terug naar de basis, maar aan sommige apparaten blijven we verknocht. Wil je nét die prachtige foto schieten, is je accu leeg. En bij noodsituaties is een functionerende telefoon van levensbelang. Met een powerbank voorzie je je apparaten op ieder gewenst moment van stroom. Een cadeau dat op de camping altijd goed van pas komt!

De Xtorm Solar is een 10.000 mAh powerbank die wel tegen een stootje kan. Met het ingebouwde zonnepaneel laadt de powerbank zichzelf in de zon op. Erg handig! Is hij volledig opgeladen dan kan de accu van een gemiddelde smartphone zo’n drie keer worden herladen. Een tablet wordt rond de anderhalf keer opnieuw van ‘sap’ voorzien.

Bestel hier voor € 31,23

5. Balanceren tussen de bomen – Slackline

Slackline

Lopen, springen en balanceren. Span de slackline tussen twee bomen en ga de uitdaging aan. De breedte van 50 millimeter maakt het makkelijk voor beginners om hun balans te houden. Het is niet alleen leuk, je verstevigt er ook nog je balans en je been- en rompspieren mee. Deze slackline is 15 meter lang en heeft een draagvermogen van maximaal 150 kilogram. Zet jij je sportiefste beentje voor?

Bestel hier voor € 20,21

6. Alles voor de kampeerder – ACSI FreeLife magazine

ACSI FreeLife

Een kampeerder maak je vooral blij met … kamperen! In het ACSI FreeLife magazine vind je het laatste kampeernieuws en lees je alles over de nieuwste caravans, campers, tenten en vouwwagens. Daarnaast krijg je inspiratie voor je volgende kampeerbestemmingen en vergelijk je kampeeraccessoires aan de hand van tests. Iedere editie is minstens 180 pagina’s dik! Een kerst- of sinterklaascadeau voor de echte kampeerder!

Koop een los nummer voor € 6,45

7. Rond de tafel of 1 tegen 1 – Tafeltennis set

Tafeltennis set

Al meer dan honderd jaar oud en het blijft een hit: tafeltennis! Met deze set heb je zelfs geen tafeltennistafel op de camping meer nodig. Met het netje dat erbij zit, tover je iedere tafel om in een speelveld. De set wordt geleverd met twee batjes en drie balletjes.

Bestel hier voor € 11,99

8. Jij overleeft het wel – Survival armband

survival armband

Wie van survival én van gadgets houdt, wordt vast enthousiast van deze Paracord Survival armband. Beschikt over vijftien functies waaronder een magnesium vuurstarter, thermometer, kompas en schroevendraaier. En hij ziet er nog stoer uit ook!

Bestel hier voor € 12,99

9. Spot ze allemaal – Vogelgids Europa

Alle vogels van Europa

Wie kampeert, geniet iedere keer weer van een enorme luxe. Je hoeft maar omhoog te kijken en je ziet de natuur letterlijk overvliegen. Maar wat zweeft en duikt daar nu eigenlijk door de lucht?

Met de gids ‘Alle vogels van Europa‘ krijgen de beestjes een naam en leer je alles over hun zang, gedrag en habitat. Je blijft je verwonderen over de natuur! Met 860 verschillende soorten en meer dan 2200 foto’s is de gids bijzonder uitgebreid.

Bestel hier voor € 27,95

10. Leuk en ludiek – Grappige campingshirts

Campingshirt

Kampeerders mogen hun passie met trots aan de wereld laten zien! Vind je ook niet? Heb je het lootje getrokken van een echte fanatiekeling? Er zijn tal van camping shirts met grappige en ludieke ontwerpen te koop. Daar loopt hij of zij vast straks vast vol trots mee over de camping.

Bekijk hier alle shirts

11. De allerleukste pechvogel – Donald Duck Pocket

Donald Duck Pocket

De Donald Duck, wie kent ‘m niet? De Pocket-editie is ideaal voor onderweg, op de camping, aan het strand of waar dan ook. En heeft de kleine ‘m uit? Voor papa en mama of opa en oma is dit cadeau ook heerlijk leesvoer. De leukste eend voor onderweg!

Bestel hier vanaf € 5,25

Praat mee

Praat mee: De 11 leukste cadeaus voor kampeerders

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation