ACSI FreeLife

Menu

Ventura S5000 navigatie vernieuwd

In onze test van navigatiesystemen (‘Route op maat’, ACSI FreeLife 1-2012) stond dat de kaartupdate van de Ventura S5000 PRO 159 euro per jaar kost. Dit is onjuist: voor dit bedrag hebt u een levenslang abonnement met jaarlijkse updates.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee
ventura s5000pro nl

20.000 camperplaatsen en campings

In de Ventura, die speciaal is ontwikkeld voor campers en caravans, zijn de databases opgenomen van ACSI, de Bordatlas van het Duitse magazine Reisemobil International en Camper Stop van Facile-en-Route. In totaal bevat het apparaat meer dan 20.000  camperplaatsen en campings in 31 landen.

Hij is voorzien van een 12,7 cm (5 inch) kleurenscherm. Zoeken is mogelijk op straat, postcode, op coördinaten en op faciliteiten, en hij geeft nu ook geavanceerde rijstrookaanwijzingen.

Praat mee

 1. JG
  Jan van Gijn

  Destijds heb ik mijn Ventura s5000 bij de ACSI gekocht.
  Het apparaat functioneert naar behoren, maar is nu aan een kaart up-date toe.
  Naar nu blijkt is dit uitsluitend mogelijk bij vervanging van de oude SD-kaart (4 Gb) naar (8 Gb) a € 49,50.
  Een vrij te kopen SD kaart (€ 9,00?) herkent het apparaat niet. Daarna kan men een eenmalige up-date kopen van €100,00!!
  Mijn vraag is:
  Zijn de ACSI camping gegevens dan ook op de nieuwste stand gebracht?
  Zoals eerder vermeld ben ik tevreden over het functioneren van mijn GPS, maar als ik vooraf had geweten dat ik na het kopen van dit dure apparaat ook nog eens uitgemolken zou worden voor kaartupdates en memorycards, had ik de Ventura nooit gekocht!

  Reageer
  0
  0
  1. Hallo Jan, wij hebben inderdaad een overeenkomst met Snooper (Ventura). Zij vragen jaarlijks bij ons de nieuwe coördinaten van de campings op. Helaas kunnen wij geen technische ondersteuning bieden over de werking van de kaart of de updates; daar hebben wij geen specifieke kennis over. Snooper Ventura is onlangs overgenomen door een Engels bedrijf (Cobra) en dat bedrijft helpt u graag: customerservices@snooper.eu of kijk op http://www.snoopergps.nl/customer-service

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Ventura S5000 navigatie vernieuwd

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht