ACSI FreeLife

Menu

Uitreiking ACSI campinggidsen 2014

Tijdens een feestelijk samenzijn op het ACSI kantoor in Andelst zijn gisteren de eerste campinggidsen van 2014 uitgereikt.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

In het bijzijn van ACSI-directeur Ramon van Reine (links) werden de gidsen overhandigd door directeur Carel van der Velden van Roto Smeets GrafiServices Utrecht (midden) en vertegenwoordiger Henk Dijk van Westermann Druck (rechts).

Verschillende campinggidsen

Voor het nieuwe seizoen geeft ACSI weer de ACSI Campinggids Europa uit en de CampingCard ACSI gids. De uitgebreide ACSI Campinggids Europa bevat gedetailleerde informatie over maar liefst 8600 campings.

In de Camping Card ACSI gids vind je campings die in het laagseizoen het CampingCard ACSI-kortingstarief hanteren. Op vertoon van je CampingCard ACSI kampeer je voor een vast tarief van € 12, € 14, € 16 of € 18.

Daarnaast zijn er verschillende gidsen van specifieke gebieden in Europa, de ACSI Klein & Fijn Kamperen gids voor liefhebbers van kleine campings en de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids voor camperaars. De laatste gids komt voort uit een samenwerking tussen ACSI en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC).

Jaarlijkse inspecties

Uniek aan de ACSI campinggidsen is dat elke camping ieder jaar wordt bezocht en gecontroleerd door een inspecteur. Meer dan 325 inspecteurs reizen voor ACSI door Europa om duizenden campings te bezoeken.

Zij letten op algemene kwaliteit en sfeer en lopen een lijst met meer dan 200 voorzieningen en aandachtspunten door. In een jaar tijd kan er namelijk veel veranderen op een camping.

Korting op ACSI campinggidsen

Bezitters van de ACSI Club ID, hét Camping Carnet voor Europa, krijgen in de ACSI Webshop korting op de ACSI campinggidsen. Bezoek de ACSI Webshop of kijk hier voor meer informatie over ACSI.

De ACSI campinggidsen zijn ook te koop in de boekhandel of bij caravan- of camperdealers. De CampingCard ACSI gidsen liggen nu al in de winkels, de overige vanaf half januari. Je kunt ze al wel bestellen via de webshop van ACSI.

Naar de ACSI Webshop

 

Praat mee

Praat mee: Uitreiking ACSI campinggidsen 2014

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation