ACSI FreeLife

Menu

Truma komt met app vol info

De Truma-app biedt informatie over de Truma producten, nieuws over het bedrijf en video’s met uitleg over het gebruik van producten. Vanaf 29 augustus is de applicatie te downloaden.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Met actuele Truma-nieuwigheden over het bedrijf of de producten houdt de app zijn gebruikers op de hoogte. Bovendien kunnen klanten zich registreren en hun gebruikte Truma-producten toevoegen. Daardoor krijgen ze snel toegang tot handleidingen, korte handleidingen, tips en how-to-use-video’s over de desbetreffende producten – en naar keuze in het Duits, Engels, Frans of Italiaans.

Dealerloctor en zonnestandtool

Dankzij de geïntegreerde zoekfunctie voor handelaars kun je Truma-dealers en Truma-servicepartners vinden. De app gebruikt daarvoor de actuele vestiging of zoekt in een bepaald gebied volgens plaats en postcode. De resultaten worden op een landkaart en als lijst met vermelding van de afstand en het adres weergegeven.

Waar bevindt zich de beste plaats voor mijn voertuig? Wanneer staat de zon waar? Antwoord op deze vragen kun je ook in de app vinden. Met de Truma-zonnestandtool wordt de plaatskeuze of de positionering van het voertuig bepaald. De tool duidt met behulp van een kompasfunctie aan waar en wanneer de zon op- of ondergaat of haar hoogste stand bereikt.

Truma-app helpt

De app biedt ook hulp bij het stellen van je voertuig. Door je smartphone op de vloer van het voertuig te leggen en de asafstanden in te geven leidt de app je met korte gesproken aanwijzingen en akoestische signalen naar het juist niveau.

Volgens Truma is dit nog maar het begin: “Wij hebben nog veel ideeën, hoe wij de app verder kunnen ontwikkelen en meerwaarde voor de kampeerders kunnen creëren”, aldus Monika Prandl, Online Marketing Manager bij Truma.

De Truma-app is geschikt voor smartphones en tablets met Android of iOS. Hij kan vanaf 29 augustus 2014 gratis in de Apple App Store en bij Google Play gedownload worden.

Foto: © spothits/Truma

Confidental Infomation