ACSI FreeLife

Menu

Nog meer CampingCard ACSI campings

De kortingskaart voor het laagseizoen CampingCard ACSI is vanaf deze week weer te koop in de boekhandels en de ACSI Webshop.

Auteur
Willeke Verbeek
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Het aantal Europese campings waar in het laagseizoen voordelig overnacht kan worden is inmiddels 2.739. Een stijging van 235 campings ten opzichte van afgelopen jaar.

Vernieuwingen

De CampingCard ACSI gids 2014 is nog uitgebreider dan voorheen. Er zijn meer voorzieningen toegevoegd, waardoor je nog beter kan bepalen of de camping aan alle wensen voldoet. Iedere camping is op ruim 200 voorzieningen en aandachtspunten geïnspecteerd.

Daarnaast is de mini-atlas verder geoptimaliseerd. In deze atlas krijg je een goed overzicht van de ligging van de campings. Er zijn extra detailkaarten aan de atlas toegevoegd. Ook zijn er in de kaarten extra details toegevoegd, zoals plaatsnamen, extra wegen en wegnummers. Zo is het nog makkelijker om je te oriënteren waar de camping ligt.

Nieuwe CampingCard ACSI app

Binnenkort is er speciaal voor de bezitters van de CampingCard ACSI-gids een CampingCard ACSI-app. Deze app is vanaf 1 maart beschikbaar.

Voordeel

De aanschafprijs van de CampingCard ACSI is ondanks alle extra’s echter niet verhoogd. De kortingskaart inclusief gids is te koop voor € 14,95 in de boekhandels en in de ACSI Webshop. Het is ook mogelijk om een voordelig abonnement af te sluiten voor € 10,95 per jaar. Bestellen kan via de ACSI Webshop.

bestel CampingCard ACSI

 

Confidental Infomation