ACSI FreeLife

Menu

Maak van je auto een minicamper

De SwissRoomBox maakt het mogelijk om van je auto een minicamper te maken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
5
5
ReactiesPraat mee

De compacte set is handig voor kampeerliefhebbers die geen caravan of camper bezitten maar wel enigszins de gemakken ervan willen ervaren.

Een Zwiterse zakmes onder het kampeermateriaal

De SwissRoomBox is gebaseerd op het bekende Zwitserse zakmes. De SwissRoomBox kan het reizen met een auto of busje een stuk comfortabeler maken. Met de het product kan je auto’s en busjes om toveren tot een minicamper. Het is wel belangrijk dat je een ruime auto hebt, zodat de SwissRoomBox goed tot zijn recht komt. Klik hier om erachter te komen of jouw auto geschikt is voor de SwissRoomBox.

Compacte Luxe

De SwissRoomBox bestaat uit vier ‘blokkendozen’ die je, in uitgeklapte vorm, kan gebruiken als tafel, keuken, douche, wasbak, opbergsysteem en meer. Zo heb je alle luxe in compacte vorm bij de hand. Na afloop van de kampeeractiviteiten gooi je alles plat en creëer je eenvoudig een slaapplek voor de nacht. Weten hoe het precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de video:

Kijk op SwissRoomBox.com voor meer informatie.

Praat mee

 1. D

  Leuk maar niet origineel. Ik had een jeugdvriend wiens vader dergelijke oplossingen al in de praktijk bracht medio jaren negentig. Op die manier gingen we met een 2CV camperen in het zuiden van Engeland. Alles vanuit de kofferbak in een houten frame. Gelukkig heb ik de foto’s nog. Overigens zijn de prijzen die door de Zwitsers gevraagd worden wel erg hoog. Voor dit soort prijzen rijd ik tegenwoordig in een tweedehands camper.

  Reageer
  0
  0
  1. Wij zijn heel benieuwd naar de foto’s! Wil je ze delen?

   Reageer
   0
   0
 2. F
  Fraterman

  Ongelovelijk mooi en heel slim bedacht! staat alleen geen prijs bij

  Reageer
  0
  0
 3. F
  Fraterman

  Ongelovelijk slim bedacht heel leuk! Staat alleen geen prijs bij

  Reageer
  0
  0
  1. Prijzen kan je hier vinden: http://www.swissroombox.com/shop/en/5-roombox-easytech. Vanaf € 3301,84 exclusief verzendkosten en belastingen…

   Reageer
   0
   1

Praat mee: Maak van je auto een minicamper

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation