ACSI FreeLife

Menu

Gratis Truma CP Plus bij aankoop airco

Vanaf 15 april krijg je bij aankoop van een Truma airconditioning gratis het Truma CP Plus bedieningspaneel. Dit nieuwe digitale bedieningspaneel, met een winkelwaarde van 249 euro, regelt het klimaat in uw voertuig met één druk op de knop.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
2
2
ReactiesPraat mee

Perfect klimaat

Of je nu wilt koelen of verwarmen, met de Truma CP Plus kun je met één knop het perfecte comfortklimaat creëren. Alle verwarmings- en koelfuncties van de Truma-apparaten zijn in een centraal digitaal kastje gebundeld.

Zo kan met het lcd-display niet alleen de combi-verwarming geregeld worden, maar ook de Truma-dakairconditioning (Aventa eco en Aventa comfort) en de inbouwairconditioning (Saphir compact en Saphir comfort RC).

Slaapfunctie

Vanuit je campingstoel kun je de gewenste kampertemperatuur en snelheid van de ventilator nauwkeurig instellen. De slaapfunctie op de Truma CP Plus zorgt voor een stille koeling van je caravan of camper. Alle functies zijn met een schakelklok programmeerbaar.

De Truma-verkoopactie wordt gehouden in samenwerking met de vakhandel en loopt tot 30 september 2014. Meer informatie vind je op Truma.com.

Confidental Infomation