ACSI FreeLife

Menu

Floë wateraftapsysteem verkrijgbaar

Bij de Bovag stand (10. B024) op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs presenteert het bedrijf BBA uit Duiven op vrijdag 19 oktober het Floë wateraftapsysteem, een nieuw product op de Nederlandse markt waarmee u door middel van druk de leidingen in uw camper of caravan helemaal leeg kan spuiten.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Wateraftapsysteem voorkomt bron voor bacteriën

‘Bij het aftappen van het watersysteem op de traditionele manier blijft er altijd 1 tot 1,5 liter water achter in bochten en lager gelegen delen van de leiding en watertank. Dit water staat stil en is een ideale bron voor bacteriën en kan tijdens een vorstperiode het watersysteem kapot doen vriezen’, zo staat te lezen op de website van BBA.

‘Met het Floë watertapsysteem spuit u door middel van druk de leidingen echt helemaal leeg, ook de lagere delen en de bochten. Een veel gehoorde reactie is; ‘Maar ik filter mijn watersysteem en steriliseer het regelmatig!’ Natuurlijk is dat op zich prima, maar ook al wordt het water gefilterd en gesteriliseerd, het blijft ongezond water, het wordt nooit schoon, vers en gezond water. U haalt toch ook geen water uit een vijver, filtert en steriliseert dat en gaat het dan drinken?’, vermeldt de website.

Demonstratie

Er zijn vijf verschillende systemen beschikbaar. Tijdens de beurs worden deze wateraftapsysteem gedemonstreerd. Voor een voorproefje kunt u alvast deze website bekijken waar diverse instructiefilmpjes voor onder andere caravans en campers zijn geplaatst.

Praat mee

 1. JR
  J.h. Renssen

  Waar kan ik het floe wateraftap systeem kopen.
  Ik woon in Zwijndrecht

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Floë wateraftapsysteem verkrijgbaar

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation