ACSI FreeLife

Menu

Familie Koomen wint Truma Solar Set

Kampeercentrum de Jong in de Zilk heeft samen met haar leverancier Gimeg een gratis Truma Solar Set uitgereikt aan de familie Koomen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Tijdens de ANWB Kampeerdagen eerder dit jaar werd door Gimeg onder alle geïnteresseerden een gratis Truma Solar Set, inclusief montage verloot.

Truma Solar Set: drie onderdelen

De Truma Solar Set bestaat uit drie onderdelen die allemaal op elkaar afgestemd zijn: een zonne-energie module, een acculader en het montagesysteem. De set kan gebruikt worden om op ieder moment op iedere plek eigen stroom op te wekken.

De familie Koomen was erg verrast met hun prijs. De familie heeft de Truma Solar Set meteen laten monteren door Kampeercentrum De Jong. Aangezien de familie veel onderweg is met hun caravan komt de set goed van pas en hoeven zij zich in de toekomst geen zorgen meer te maken over een lege accu.

Leuk initiatief

Harry de Jong van Kampeercentrum de Jong vond de actie van Gimeg en Truma een erg leuk initiatief waar hij graag aan mee wilde werken. De Jong is sinds vorig jaar ook Truma partner en heeft de Truma Solar Set zorgvuldig geïnstalleerd.

Michel Nagtegaal, Product Manager van Truma, vond het erg leuk om de prijs uit te mogen reiken: “Wat is er leuker dan mensen blij te maken.”

Kijk voor meer informatie op Gimeg.nl of op Truma.nl . In het oktober/november nummer van ACSI FreeLife magazine schrijven we over deze Truma Solar Set. Vanaf 19 september kun je het nummer bestellen op onze website of kopen bij de boekhandel.

Praat mee

Praat mee: Familie Koomen wint Truma Solar Set

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation