ACSI FreeLife

Menu

Droog op de camping

Wie vaak kampeert in Nederland, kent het probleem: het weer kan nogal onberekenbaar zijn. Ook Engelse kampeerders kennen wat het weer betreft het klappen van de zweep. Daarom komt het Engelse merk FieldCandy met hippe poncho’s. Laat die regen maar komen!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
FieldCandy

Ga ik vandaag als gigantische watermeloen of als stenen muur? Dat lijkt een rare vraag, maar het is zomaar een van de designs die je kunt kiezen binnen de poncholijn van FieldCandy.

Droog met een regenponcho

De regenponcho’s zijn zowel voor kinderen als volwassenen verkrijgbaar. De kinderponcho’s zijn te bestellen in zes verschillende designs, en zijn bedoeld voor kinderen van vier tot elf jaar oud.

Je kunt de lichtgewicht poncho oprollen tot een klein pakketje dat zich tot een tas vormt en makkelijk meenemen. Zo ben je altijd voorbereid op een onverwachte regenbui. Je bestelt de poncho’s via de website van het merk.

Hieronder krijg je alvast een impressie van de poncho’s:

Poncho mockup copyJelly Bean & Snug a copy 3

 

Over FieldCandy

FieldCandy is opgericht als designermerk voor outdoor producten. Omdat de kampeerindustrie traditioneel gezien vooral gericht was op praktische en duurzame producten, heeft het bedrijf zich volledig toegelegd op kleurige en vrolijke designs, geheel in de glamping trend. Je kunt het merk bijvoorbeeld kennen van de tenten met het uiterlijk van een watermeloen, een kleine pub of een partje kaas.

Praat mee

Praat mee: Droog op de camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht