ACSI FreeLife

Menu

Draagbare douche

Een warme douche is in ons dagelijks leven heel vanzelfsprekend. Op de camping kun je er echter niet altijd vanuit gaan dat er warm water is om te douchen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Er zijn ook kampeerterreinen zonder sanitaire voorzieningen. De shower-to-go kan in deze gevallen uitkomst bieden. Met de portable douche kun je je snel opfrissen, waar en wanneer je wilt.

Portable douche

Een portable douche! Hoe is dat mogelijk? Hamed Kohan ontwierp de handzame Klenzi. Deze draagbare douche is ideaal wanneer het niet mogelijk is om jezelf te douchen. Bijvoorbeeld op de camping, onderweg of tijdens outdoor muziekfestivals.

De draagbare douche wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken. Eén opzetstuk is speciaal voor het wassen van haar en de andere twee opzetstukken zijn ontworpen voor gezicht en lichaam. De Klenzi geeft water en een verzorgingsproduct vrij. Het gevolg? Heerlijk fris en schoon in een mum van tijd. De Klenzi is niet groter dan een elektrisch scheerapparaat en daardoor handig mee te nemen onderweg.

Sanitair op de camping

Wil je toch liever van tevoren weten of er warm water of specifieke sanitaire voorzieningen zoals kindersanitair of familiedouche aanwezig zijn op de camping? Op Eurocampings.eu kan je selecteren op de sanitaire voorzieningen van jouw keuze.

Praat mee

 1. JP
  J Plasmeijer

  wat handig !!! kunt u mij zeggen hoe dat werkt ,
  wat hij kost en waar kan ik de portable douche van klenzi
  kopen

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Draagbare douche

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation