ACSI FreeLife

Menu

Doréma neemt Defa Europe over

De kampeeraccessoires van Defa Europe BV, onder meer bekend van gezondheidskussens en campingmeubels, worden voortaan verkocht via Doréma Rekreatie uit Doetinchem.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
defa

Defa-oprichter en eigenaar Ed Gerritsen (1947) is er blij mee dat zijn ‘levenswerk’ wordt voortgezet onder de vlag van Doréma, onder andere fabrikant van voortenten.

Doréma en Defa

Sinds 1 oktober is Ralph Berns bij Doréma in dienst gekomen om de nieuwe bedrijfstak te gaan leiden. Defa heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een gerespecteerde leverancier van kampeer-, caravan-, en auto-accessoires, gezondheidsmatrassen en kussens.

Het bedrijf produceert bijvoorbeeld campingkasten, kookeilanden, tafels, stoelen en matrassen. Maar ook handigheidjes zoals een krik, lantaarns, droogrekken, ophangsystemen enzovoorts. De producten zijn te koop via caravandealers, kampeermarkten, medische groothandelaren en retailorganisaties in de Benelux.

Eigen merknaam

Defa behoudt binnen de Doréma Groep haar eigen merknaam en identiteit en voert daarnaast ook haar eigen assortiments-, reclame- en prijsbeleid. Nadat de geplande verhuizing eind december is afgerond, worden alle logistieke processen en voorraden geïntegreerd in het centrale distributiecentrum in Doetinchem.

Doréma is blij de activiteiten van Defa aan haar portfolio te kunnen toevoegen, omdat het assortiment en de afnemerskring van Defa naadloos aansluiten bij de Doréma-organisatie.

Defa organiseert de komende zes weken in Amsterdam de ‘Defa Dealerdagen’. Van 4 november tot en met 15 december tonen Ed Gerritsen, Rob Hoeksma en Ralph Berns de nieuwste ontwikkelingen binnen het Defa assortiment.

Kijk voor meer informatie op: Defa.nl

Praat mee

Praat mee: Doréma neemt Defa Europe over

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht