ACSI FreeLife

Menu

De Nationale Caravanpas

Met grote regelmaat worden er nieuwe kampeerproducten op de markt gezet. De Nationale Caravanpas is zo’n product. Wat is het en wat zijn de voordelen voor de kampeerder?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Wat is de Nationale Caravanpas?

De Nationale Caravanpas is een serviceplan voor kampeerders die op vakantie gaan in eigen land. Pashouders worden vaak ter plekke geholpen bij defecten aan caravan, chalet, stacaravan of vouwwagen. De reparaties worden uitgevoerd door BOVAG en FOCWA monteurs. Vanaf 2014 kan je de Nationale Caravanpas in heel Europa gebruiken.

Pechhulpservice voor kampeerder

De Nationale Caravanpas is te vergelijken met een pechhulp garantieplan. In de meeste gevallen komt er binnen 24 uur een monteur ter plekke om naar de schade, het defect of de storing te kijken. Je betaalt geen voorrijkosten en de reparatie wordt, indien mogelijk, direct uitgevoerd. De kosten van de reparatie kan je vaak je eigen verzekering indienen.

Daarnaast krijgen leden van de Nationale Caravanpas korting op kampeerartikelen en keuringen en onderhoudsbeurten bij BOVAG en FOCWA bedrijven. Het lidmaatschap kost € 39,50 per jaar. Meer informatie over de Nationale Caravanpas kan je hier vinden.

Korting voor ACSI Club ID leden

Ben je lid van ACSI Club ID? Dan ontvang je 15% korting op de Nationale Caravanpas. Kijk hier voor meer informatie.

Praat mee

Praat mee: De Nationale Caravanpas

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation