ACSI FreeLife

Menu

De juiste haringen

Ook al is vlaggetjesdag al weer even geleden, toch doen we in ACSI FreeLife een boekje open over haringen. Over deze standvastige jongens is het laatste woord namelijk nog niet gezegd. Welkom in de wondere wereld van de haringen!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
83329147

Wanneer je een tent koopt, zitten de haringen er standaard bij. Maar tijdens het kamperen kom je er achter dat je houten exemplaren kapotslaat op een rotsachtige ondergrond en dat metalen pennen keer op keer loskomen in moerassig gebied. In het oktober/november nummer zet ACSI FreeLife verschillende haringen op een rij, zodat jij beslagen ten ijs komt op de camping.

Haringen; een overzicht

Voordat je tien verschillende soorten haringen in je kofferbak gooit, is het handig te bedenken waar je heen gaat op vakantie. Wanneer de reis bijvoorbeeld naar Zuid-Spanje leidt, kun je je alvast verdiepen in wat voor grondsoorten daar voorkomen. Kom je er niet uit of heb je al een specifieke camping in gedachten? Neem dan gerust even contact op met de camping om te vragen welke  soort ondergrond ze er hebben. Op Eurocampings.eu vind je deze informatie ook per camping.

Wanneer je het bodemonderzoek van je kampeerbestemming hebt afgesloten, kun je in de kampeerwinkel op zoek naar de juiste haringen. Dankzij het haringenoverzicht in ACSI FreeLife weet jij precies welke haringen onmisbaar zijn voor jou vakantie.

button bestel magazine

Praat mee

Praat mee: De juiste haringen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht