ACSI FreeLife

Menu

CampingCard ACSI; al 10 jaar voordeel

Voor het tiende achtereenvolgende jaar brengt ACSI dé kortingskaart voor het laagseizoen: CampingCard ACSI. Dat deze kortingskaart een groot succes is blijkt uit het feit dat het aantal deelnemende campings opnieuw gestegen is. In 2013 kan de kampeerder op maar liefst 2504 Europese campings voor € 12, € 14 of € 16 overnachten.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Jubileum CampingCard ACSI

Ramon van Reine, directeur van ACSI, is er erg trots op dat CampingCard ACSI dit jubileum bereikt. “Alleen uit het feit dat we dit jubileum mogen vieren blijkt al wel hoe groot het succes is. Zeker in economisch zware tijden is het voor kampeerders fijn als ze voor een voordelig tarief kunnen overnachten.”

Dat de CampingCard ACSI-kortingskaart al jarenlang werkt komt onder andere door de eenvoud van het systeem. De kampeerder koopt een CampingCard ACSI en overnacht op vertoon van deze kaart voor één van de vaste tarieven. Zo simpel is het!

Kamperen met (klein)kinderen

Daarnaast biedt de kaart nóg meer voordeel voor kampeerders met (klein)kinderen. Op maar liefst 527 campings zijn 3 kinderen t/m 5 jaar bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen. Een goede reden om met de (klein)kinderen op pad te gaan.

Zeker zijn van een kortingskaart

Wie ook aankomend seizoen weer zeker wil zijn van een gids met kortingskaart, doet er verstandig aan om een abonnement af te sluiten. Met een abonnement krijgt de kampeerder het product elk jaar automatisch toegestuurd en bovendien is de klant goedkoper uit. Een ander voordeel: abonnees hebben de gids met kortingskaart als eerste in huis. Zowel het abonnement als de losse gids is te bestellen via de website: CampingCard.com.

Praat mee

Praat mee: CampingCard ACSI; al 10 jaar voordeel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation