ACSI FreeLife

Menu

CampingCard ACSI 10 jaar

CampingCard ACSI, de kortingskaart voor het laagseizoen bestaat 10 jaar. Met de kortingskaart kun je als kampeerder voordelig overnachten tegen een vast, laag tarief.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

In 2013 accepteren ruim 2500 campings in twintig Europese landen CampingCard ACSI.

Kamperen in het laagseizoen

CampingCard ACSI werd tien jaar geleden ontwikkeld op verzoek van campings. ACSI-directeur Ramon van Reine vertelt: ‘Er bestond in die tijd een kortingssysteem dat werkte op basis van exclusiviteit. Veel campings werden daardoor buitenspel gezet. Ze zagen het kampeerterrein leeglopen in het laagseizoen. Daarom vroegen ze ACSI om met een alternatief te komen.’

ACSI bedacht een nieuw kortingssysteem. Een pasje in plaats van cheques en geen exclusiviteitregeling. Daarmee kwamen er drie heldere tarieven, gebaseerd op de bestaande campingtarieven in het laagseizoen. Hierdoor kregen campings in het laagseizoen weer een gezonde bezetting en kampeerders meer keus in campings.

De kracht van CampingCard ACSI ligt in de eenvoud van het systeem. Kampeerders laten een ingevulde kaart aan de balie van een deelnemende camping zien en kunnen vervolgens gebruik maken van het vast lage CampingCard-tarief van € 12, € 14 of € 16. In dat CampingCard-tarief zijn twee volwassenen, een staanplaats, kampeermiddel, elektriciteit, douches en een hond, wanneer honden op de camping zijn toegestaan, inbegrepen. Meer uitleg over de tarieven vind je hier.

Kinderen ook welkom

Inmiddels is CampingCard ACSI uitgegroeid tot een Europees succes. In 2012 gaf maar liefst 94% van de gebruikers aan tevreden te zijn. Maar er is nog steeds volop ruimte voor ontwikkeling. Zo zijn dit jaar op 527 campings drie kinderen t/m vijf jaar in het CampingCard-tarief inbegrepen. Dat is goed nieuws voor kampeerders die in het laagseizoen voordelig met hun kinderen of kleinkinderen willen gaan kamperen.

Op andere deelnemende campings kunnen kinderen ook gewoon welkom zijn, maar je betaalt dan het normaal geldende campingtarief voor kinderen.

Op zoek naar CampingCard-campings

Alle campings die deelnemen aan CampingCard ACSI zijn te vinden op CampingCard.com. Hier kan je ook zoeken naar de campings waar drie kinderen t/m vijf jaar inbegrepen zijn in het CampingCard-tarief. De kortingskaart zelf is, inclusief CampingCard-gids, verkrijgbaar via de ACSI Webshop.

Praat mee

Praat mee: CampingCard ACSI 10 jaar

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation