ACSI FreeLife

Menu

Advertorial: E-Trailer, de ideale kampeerontzorger

Voordat je eenmaal onderweg bent naar de camping, check je je vaak suf of dat alles in orde is in, op of aan je kampeermiddel. De E-Trailer-app is in dat opzicht de ideale kampeerontzorger. Via deze speciale app zet je bijvoorbeeld je caravan of camper waterpas met je smartphone.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
E-Trailer_E-Gaslevel telefoon bij pan

Deze app komt tijdens het waterpas zetten meteen van pas dankzij de E-Level. Met behulp van deze module zet jij jouw caravan of camper waterpas met je mobiele telefoon. E-Level zorgt ervoor dat je je kampeermiddel waterpas kunt zetten zonder steeds in en uit te lopen. Het waterpas zetten van je vakantiehuis op wielen is niet het enige functie waarmee E-Trailer jou ontzorgt.

Zit er nog gas in de fles?

Als je eenmaal bent geïnstalleerd, is het tijd om de vakantie pas echt goed af te trappen met een barbecue. Maar zit er eigenlijk nog genoeg gas in de gasfles? Met de E-Gaslevel zie je in een oogopslag of dat je nog genoeg gas hebt.

Watertank leeg

Nadat je de kipsateetjes nog een keer hebt omgedraaid, loop je binnen naar de kraan, maar dan – zal je net zien – is de watertank leeg. Met de module E-Waterlevel voorkom je een lege watertank en heb je via de E-Trailer-app altijd zicht op het waterniveau. Naast dit soort gemakken biedt E-Trailer modules aan voor de veiligheid, zoals een bandenspanning- en kogeldrukmeter.

E-Trailer_App E-Level NL

Zo werkt E-Trailer

Het klinkt allemaal erg praktisch, maar hoe werkt dit Nederlandse comfort- en veiligheidssysteem in de praktijk? Je installeert een boordcomputer (E-Connect) in je camper of caravan die via bluetooth communiceert met je smartphone. Het overzichtelijke menu met pictogrammen geeft je toegang tot de verschillende modules, waarvan E-Gaslevel er één is. Via de E-Trailer-app ben je dus ieder moment op de hoogte van de actuele status van je caravan of camper.
E-Trailer bestaat op dit moment uit acht modules die zowel los als in pakketvorm verkrijgbaar zijn via E-Trailer.nl

Deel jouw ervaringen met E-Trailer

Staat E-Trailer bij jou ook in de apps? Dan zijn wij razend benieuwd naar jouw ervaringen. Deel hieronder jouw plus- en minpunten of mail ons via redactie@acsifreelife.nl

Praat mee

 1. PA
  Paul Arnouts

  Pas aangekocht en getest, lijkt prima ook zeer goede ondersteuning gehad van E-Trailer.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Advertorial: E-Trailer, de ideale kampeerontzorger

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht