ACSI FreeLife

Menu

ACSI-campinggidsen 2017 in de winkel

Ze zijn er weer! De handige campinggidsen van ACSI. Of je nu alle campings in Europa wilt proberen, een liefhebber van korting bent of alleen de kleine, knusse campings met een bezoekje wilt vereren; voor iedere kampeerder is er een gids.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
9
9
ReactiesPraat mee
acsi gidsen 2017

Elk jaar gaan ruim 330 ACSI-inspecteurs op pad om 10.000 campings in heel Europa te beoordelen. De inspecteurs houden niet van half werk; ze beoordelen de kwaliteit en de sfeer van de camping aan de hand van meer dan 200 voorzieningen en aandachtspunten. Zo kun jij elk jaar met een betrouwbare en complete campinggids op vakantie.

Korting in het laagseizoen

Kampeerders die kiezen voor de uitgebreide ACSI Campinggids Europa hebben informatie van 8.600 campings in handen. Ook de handige kortingskaart voor het laagseizoen, CampingCard ACSI, zit bij deze gids. Maar de kortingskaart is ook verkrijgbaar met een speciale CampingCard ACSI-gids. Daarin staat alle 3.319 campings waar de korting in het laagseizoen kan oplopen tot wel 50 %. Daarnaast zijn er gidsen over specifieke gebieden, waaronder de campinggids voor Frankrijk, Zuid-Europa en Benelux, waar je de kortingspas ook bij ontvangt.

Kies uit drie apps

Wil je liever alle campinginformatie op je telefoon of tablet kunnen raadplegen? Dan zijn er drie handige apps – vanaf dit jaar ook voor Windows 10 – die je kunt downloaden en ook offline te gebruiken zijn; ACSI Campings Europa-app, CampingCard ACSI-app en ACSI Klein & Fijn Kamperen-app. Voor iedereen die zowel de papieren gids als de app wil gebruiken tijdens de komende kampeervakantie, zijn er voordelige combipakketten verkrijgbaar.

Extra voordeel voor ACSI Club ID-leden

Heb je een ACSI Club ID? Dan kun je in de ACSI Webshop voordelig een campinggids van ACSI aanschaffen.

De campinggidsen van ACSI zijn verkrijgbaar in de boekhandel en in de ACSI Webshop.

Praat mee

 1. wh
  walter huyghebaert

  is er nog geen 2021 versie ,

  Reageer
  0
  0
  1. Sander Cox

   De nieuwste 2021-gidsen zijn zeker al uit, zie https://www.acsi.eu/nl/producten/gidsen/

   Reageer
   0
   0
 2. IL
  IJsbrand Lammers

  Heerlijke hobby , campings uitzoeken vergelijken meteen de onderlinge afstanden bekijken en route,s uitzetten !! AUB snel herstellen deze afschaffing !!

  Reageer
  1
  0
 3. F

  Gelukkig nog de oude dvd. Als ik een camping heb gevonden kijk ik op internet of de camping nog bestaat en wat de tarieven zijn.

  De app heb ik van mijn tablet afgehaald. Vind het onhandig ding.

  Reageer
  1
  0
 4. B

  Velen jaren ACSI gekocht met DVD ik heb niets aan een App want dan moet ik wel internet hebben, en dat heb ik niet in de auto. Dus dan maar met de ANWB gids voor 2017 ik hoop in de toekomst dat er iets komt dat je wel kan down loaden op de laptop.

  Reageer
  2
  0
  1. De ACSI-apps zijn wél zonder internetverbinding te gebruiken, dus ook onderweg. U kunt de app dan voor vertrek installeren en de campinginformatie downloaden met uw internetverbinding thuis. De ACSI Campings Europa-app is overigens niet de vervanger van dvd; de functionaliteiten verschillen.

   Reageer
   0
   1
 5. W

  Jammer dat de ACSI DVD er niet meer is. Er zijn toch nog vele die daar gebruik van willen maken. Het viel mij in 2016 op dat er toch heel veel kampeerders nog met een laptop (lopen) werken. Juist het overzicht en de gegevens zijn een succes voor een DVD.

  Reageer
  2
  0
 6. J
  J.A.Heusinkveld

  Mis de Camping DVD voor 2017

  Reageer
  2
  0
 7. J
  J.A.Heusinkveld

  Jammer dat de DVD/rom van de campings er niet meer is.
  Op de laptop geen Windows 10 dus kan de app,s niet
  gebruiken.

  Reageer
  2
  0

Praat mee: ACSI-campinggidsen 2017 in de winkel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht