ACSI FreeLife

Menu

ACSI campinggidsen 2013 in de winkel

De ACSI campinggidsen 2013 zijn weer te koop. De uitgebreide ACSI Campinggids Europa bevat gedetailleerde informatie over liefst 8600 campings. Daarnaast zijn er nog gidsen over specifieke gebieden, waaronder de campinggids Frankrijk, Zuid-Europa en Benelux.

Auteur
Willeke Verbeek
Datum
ReactiesReageer
campinggids

Jaarlijkse inspecties

Uniek aan de ACSI campinggidsen is dat elke camping ieder jaar wordt bezocht en gecontroleerd door een inspecteur. Meer dan 325 inspecteurs reizen voor ACSI door Europa om duizenden campings te bezoeken. Zij letten op algemene kwaliteit en sfeer en lopen een lijst met meer dan 200 voorzieningen en aandachtspunten door. In een jaar tijd kan er namelijk veel veranderen op een camping.

CampingCard ACSI

De genoemde ACSI campinggidsen zijn inclusief de CampingCard ACSI. Met deze kortingskaart kan heel voordelig gekampeerd worden in het laagseizoen. Op vertoon van de pas betaalt men slechts € 12, € 14 of € 16 per nacht!

Korting op ACSI campinggidsen

Bezitters van de ACSI Club ID, hét Camping Carnet voor Europa, krijgen in de ACSI Webshop korting op de ACSI campinggidsen. Bezoek de ACSI Webshop of kijk hier voor meer informatie over ACSI. De ACSI campinggidsen zijn ook te koop in de boekhandel of bij caravan- of camperdealers.

Praat mee

Praat mee: ACSI campinggidsen 2013 in de winkel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht