ACSI FreeLife

Menu

9800 geïnspecteerde campings

Kamperen begint met plannen maken. Een bestemming kiezen en één of meerdere campings om te verblijven. ACSI kan helpen bij het maken van deze leuke beslissingen. Van 9800 campings zijn betrouwbare gegevens verzameld. Deze staan inmiddels allemaal op Eurocampings.eu.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Campings vinden onderweg

Ga je liever op de bonnefooi? Dan biedt een campinggids uitkomst. De verschillende, handzame naslagwerken zijn vanaf half januari leverbaar. ACSI Club ID-leden krijgen € 1,- korting bij een bestelling via de ACSI Webshop (behalve op de ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2013). Dit geldt overigens ook als je een campinggids wilt aanschaffen op een beurs. Neem dan wel de ACSI Club ID-pas mee.

Match2Camp

Met zoveel mogelijkheden kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Match2Camp kan je wellicht helpen. Het aantal kleuren van dit handige zoeksysteem is inmiddels van 4 naar 9 uitgebreid. Doe de korte test op Eurocampings of CampingCard en bepaal welke kleur bij jou past. Via de speciale zoekfunctie onder de kaart vind je vervolgens snel een camping naar wens.

Praat mee

Praat mee: 9800 geïnspecteerde campings

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation