ACSI FreeLife

Menu

8 doeboeken voor op de camping

In het voorjaar is goed weer niet gegarandeerd. Wat doe je als de regen net als de afgelopen dagen tegen de ramen van je caravan striemt?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Geen nood, ACSI FreeLife is er om je verveling te verdrijven met 8 doeboeken.

Van punt naar punt

Na de rage kleuren voor volwassenen is ‘dot-to-dot’ het nu helemaal. Kun je van vroeger in knutselboeken die tekeningen nog herinneren waarbij je puntjes in een bepaalde volgorde met elkaar moest verbinden? De grafische ontwerper Thomas Pavitte nam het super serieus en ontwierp verschillende ‘dot-to-dot’-tekeningen van maar liefst 1000 punten. In het boek Meesterwerken vind je onder andere kunst van Picasso en Van Gogh. Zo ben je gegarandeerd nog wel even zoet op de camping!
Richtprijs: € 12,50

Survival voor gevorderden

Oké, een kampeervakantie met de luxe van een camper of caravan is niet per definitie avontuurlijk. Maar mocht je toch ooit in een benarde situatie terechtkomen, dan kun je Het SAS Survival handboek maar beter bij je hebben. Dit is dé gids om te kunnen overleven in de wildernis en in elk klimaat, op land of op zee. De Britse militair John ‘Lofty’ Wiseman heeft alle technieken in dit boek ontelbare malen in de harde praktijk getest.
Richtprijs: € 28,99

Onder de loep

Op de camping ben je lekker veel buiten en kom je waarschijnlijk geregeld insecten tegen. De Insectendetective van auteur Maggie Li leert kinderen te begrijpen wat ze zien. Welkom in de wondere wereld van de kleine beestjes! Met het bijgevoegde vergrootglas kunnen kinderen op zoek naar meer dan 100 verborgen details in het boek. Boordevol grappige feitjes en kleurrijke illustraties. Voor kinderen vanaf 5 jaar.
Richtprijs: €12,50

Benieuwd naar de 5 andere doeboeken? In ACSI FreeLife 2-2015 lees je over een geschiedenisboek, hoe je zelf bier kunt brouwen en over de meest fantastische tosti’s.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: 8 doeboeken voor op de camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht