ACSI FreeLife

Menu

Zilveren caravans en campers van Adria

De Sloveense caravan- en camperfabrikant Adria viert dit jaar haar 50-jarige verjaardag. Ter ere van dit heugelijke feit zijn er zowel voor de campers als caravans diverse jubileummodellen op de markt gebracht.

De Altea modellen hebben een zilver gekleurd exterieur, zilver gekleurde zij-skirts en zijn standaard voorzien van Dometic airconditioning. De Adora heeft ook een zilver gekleurd exterieur en wordt standaard voorzien van aluminium wielen en Alde verwarming inclusief Smart Control.

Meer edelmetaal

De halfintegraal Matrix is voorzien van een hefbed met licht gekleurde onderkant, een keukenraam met ledverlichting, L-dinette, L-keuken met 150 liter koelkast en het logo ’50-jaar’ op de voorstoelen.

Bovendien wordt de Matrix, net als de Twin standaard uitgerust met drie extra pakketten zoals airconditioning voor de bestuurderscabine, cruisecontrol, bandenspanningsensoren, geïsoleerde en verwarmde vuilwatertank, sfeerverlichting, usb-aansluiting voor tablet en pc, vliegenhor voor de deur en een fraai dashboard in aluminiumlook.

Wie jarig is trakteert

Adria trakteert op jubileumprijzen. De Matrix camper is bijvoorbeeld ruim € 7000 goedkoper in de Silver Collection en kent een vanafprijs van € 72.900 (incl. BTW en BPM). De Adria Altea 472 LU kent een jubileumprijs van € 15.900 (korting: € 2409) en de Altea 542 PK € 16.900 (korting: € 1809). Vanaf juni zijn alle modellen te bewonderen bij de Adriadealers.