ACSI FreeLife

Menu

Tabbert Da Vinci 540 E

Slaagt Tabbert erin om met de vernieuwde Da Vinci een plekje in het prijsbewuste segment te veroveren?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Tabbert
Model
Da Vinci 540 E
Onderstel
Al-Ko chassis met geknikte euro-delta as
Banden
205/70 R 15 C op aluminium velgen
Testjaar
2013
Basisprijs
20730

Tabbert Da Vinci getest

In het augustus/september nummer van  ACSI FreeLife vind je het antwoord. Hierin onderwerpen we de Tabbert Da Vinci 540 E met achterin een rondzitgroep en voorin twee in de lengte geplaatste eenpersoonsbedden aan een ACSI FreeLife Proftest. De toiletruimte, keuken en kledingkast van de Da Vinci 540 staan op de as. De basisprijs voor deze goed uitgeruste tweepersoonscaravan is € 20.730.

Twee extra pakketten

Ons testmodel is daarnaast opgewaardeerd met twee pakketten. Het Premium Pakket omvat een hordeur, disselafdekking, gasflessenkast met bodem van geribbeld aluminium, reservewiel, flanklijsten en aluminium velgen (€ 925).

Het Comfort Plus Pakket kost € 630 en bestaat uit Big Foot-uitdraaisteunen, voortentlamp, koudschuimmatrassen op lattenbodems, verstelbare hoofdeindes van de bedden en een display voor de schoonwatertank. Daarnaast is een legio aan extra’s opgenomen, waaronder een189 liter-koelkast, met een totaalwaarde van € 2284.

Tipje van de sluier

De caravanexpert is onder de indruk van de rijstabiliteit, het interieur en het hoogwaardige leefcomfort van de Tabbert Da Vinci. Maar is hij ook onder de indruk van de prijs? Voor het uitgebreide rapport en de kritische noten lees je het augustus/september nummer van ACSI FreeLife.

Praat mee

Praat mee: Tabbert Da Vinci 540 E

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation