ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe Bürstner wint ruimte dankzij hefbed

Het nieuwe Bürstner model, Premio plus 510 TK, wordt door een proefgezin getest in Toscane. Het hefbed maakt in deze versie van Bürstner een comeback. En het blijkt een succes.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Buerstner premio plus 510 tk

Signalement

Merk
Bürstner
Model
Premio plus 510 TK
Onderstel
Al-Ko
Banden
185 R 14C
Testjaar
2015
Gewicht
1800 kg
Basisprijs
17280

Het vierkoppige gezin looft de ruimte die de caravan biedt. Dankzij het hefbed hoeft de zitgroep nooit omgebouwd te worden, waardoor de rondzit steeds makkelijk bereikbaar en goed toegankelijk is. Mogelijkheid is er overigens wel om de zitgroep om te bouwen, waardoor het totaal aantal slaapplaatsen op zeven komt.

Ruimte

Ondanks dat het algemene geluid positief is, is er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Die zit er in de Bürstner in de bevestiging van het trapje naar het hefbed en de schroeven aan de deur van het toilet en de beplating van de ingangsdeur. Maar verder niets wat een kleine reparatie niet kan oplossen.

Verder heeft het testgezin als enige minpuntje op te merken dat wanneer de glasplaat omhoog staat en er pannen op het gasstel staan, je niet zo goed bij het raam en de rollo kunt komen. “Je moet dus steeds van tevoren beslissen wat je wil: open of dicht, licht of donker”, aldus tester Ingo Frank.

Licht

De lichtinval is dankzij de drie dakramen verder overigens erg goed, evenals de mogelijkheid tot verduisteren. “Vooral de omlijsting met ledverlichting is functioneel en fraai”, vindt tester Diana Frank.

Alles bij elkaar is de caravan een succes, aldus testgezin Frank. Een uitgebreid overzicht van deze leeftest is te lezen in het magazine, ACSI FreeLife 7-2015.

bestel magazine

Praat mee

 1. MK
  Marty Van Kerckhove

  Hallo ,

  Ons hefbed blijft omhoog staan, iemand een idee hoe we dit omlaag krijgen?
  De drukknop ontkoppelt niet.

  Reageer
  0
  1

Praat mee: Nieuwe Bürstner wint ruimte dankzij hefbed

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht