ACSI FreeLife

Menu

LMC Musica 580 D

De LMC Musica 580 D creëert met zijn ongebruikelijke inrichting een geheel eigen woonbeleving. Wat vinden de experts van ACSI FreeLife daarvan?

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
LMC Musica 580 D

Signalement

Merk
LMC
Model
Musica 580 D
Onderstel
Al-Ko-assen, V-dissel, schokdempers, verzwaarde uitdraaisteunen
Banden
LI 106 = 950 kg per band op metalen velgen
Testjaar
2012
Gewicht
Eigen gewicht 1339 kg, massa rijklaar 1423 kg, max. toelaatbaar totaalgewicht 1800 kg
Basisprijs
23690

Enthousiasme over LMC Musica

Het expertteam is erg te spreken over het design van de middenklasser. De LMC Musica 580 D is namelijk uit bijzonder hout gesneden; voorin bevindt zich heel verrassend een grote keuken en op de as rusten een zitgroep met L-bank en een aparte bank naast de kledingkast. Verder naar achteren kom je eerst het Franse bed tegen en vervolgens, overdwars, de toiletruimte. Deze is naast het draaibare toilet en de wasbak uitgerust met een vast afgescheiden douchecabine.

Gebruiksgemak

Draagt een dergelijk gedurfde inrichting van deze middenklasser uiteindelijk ook bij aan het gebruiksgemak en comfort? Of zorgt de afwijkende opbouw met de keuken voorin en de badkamer achterin voor een verstoorde gewichtsverdeling? En wat voor gevolgen heeft een iets te korte dissel eigenlijk voor de rijstabiliteit van de LMC Musica 580 D? Het antwoord op deze en andere vragen lees je in het winternummer van ACSI FreeLife magazine in een uitgebreide proftest.

Praat mee

Praat mee: LMC Musica 580 D

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht