ACSI FreeLife

Menu

Hobby Premium 650 UFf

Hobby waagt zich aan een caravan in de topklasse: de Premium, met een serie van negen modellen. ACSI FreeLife magazine testte de Hobby Premium 650 UFf.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Hobby
Model
Premium 650 UFf
Onderstel
BWP-chassis, wielophanging met langsgeleiding, tandem-as, schokdempers, zware uitdraaisteunen
Banden
Load Index 96 = 710 kg per band op stalen velgen (4 wielen)
Testjaar
2012
Gewicht
Eigen gewicht 1670 kg, leeggewicht 1765 kg, max. toelaatbaar totaalgewicht 1900 kg
Basisprijs
25900

Hobby Premium: prachtig uiterlijk

Het uiterlijk van deze Hobby Premium caravan mag in ieder geval top heten. De opbouw heeft voor en achter een stoere welving in witte hoogglanzende kunststof. Een zwarte raamband ligt als het vizier van een motorhelm om het front. Elegante skirts met perfect geïntegreerde zijmarkeringslichten en nieuwe positie- en achterlichten maken het af.

En van binnen?

Ook met de indeling en het ruimtelijke gevoel zit het op het eerste gezicht goed, aangezien de Hobby Premium een grote ronde zitgroep achterin heeft, een royale keuken en een slaapkamer met een bed dat van drie kanten toegankelijk is, en de volumineuze kledingkast en de badruimte sluiten harmonieus op elkaar aan.

Maar zijn de vormgeving en kwaliteit van het interieur net zo spectaculair als die van de buitenkant? En hoe scoort de Premium wat beladingscapaciteit betreft? De ACSI FreeLife Proftest wijst het uit.

Deze test, met veel informatie en de technische specificaties over de Hobby Premium 650 UFf, vindt u terug in de herfstuitgave van ACSI FreeLife magazine.

De herfstuitgave van ACSI FreeLife magazine kunt u hier bestellen.

Praat mee

Praat mee: Hobby Premium 650 UFf

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation