ACSI FreeLife

Menu

Fendt Tendenza

Twee jaar geleden bracht het Beierse caravan- en campermerk Fendt, de Tendenza op de markt. Of de klant zat te wachten op een moderne allround caravan, was een gok. Het publiek was echter enthousiast over de Fendt Tendenza. Inmiddels bestaat het type uit een serie van vier modellen met een verschillende interieurindeling.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Signalement

Merk
Fendt
Model
Tendenza 495 SF
Onderstel
Al-Ko-assen, V-dissel, schokdempers, Stabilform uitdraaisteunen
Gewicht
Eigen gewicht 1.250 kg
Basisprijs
21550

Typisch Fendt

De Tendenza ziet eruit als een typische Fendt en daarmee zichtbaar verwant aan de overige modellen van het Beierse merk. Met de Tendenza wil Fendt ook de laatste twijfelaars ervan overtuigen dat het merk in alle stijlen trendsettend kan zijn. De caravan is van buiten net zo stijlvol als de topklasse.

Geen kleurrijke decoratie, maar alle belijning en belettering is in beschaafd grijs en zilver gehouden. Het interieur ziet er eigenzinnig uit met geborsteld houten meubels van gecombineerd licht en donker hout, afgezet tegen zwart hoogglans en granietlook. De trendvolle Fendt Tendenza is een chique caravan om te zien.

Test

Maar wat als we hem beter gaan bekijken? Is de Tendenza technisch net zo goed als zijn uiterlijke verschijning? In onze gebruikerstest namen wij de Fendt Tendenza 495 SF eens flink onder de loep. Is deze caravan zijn prijs waard? Onze experts bekeken de inrichting, de opbouw, testten het woongenot en de rijeigenschappen.

Bent u benieuwd naar de resultaten? Deze leest u in ons eerste nummer ACSI FreeLife magazine.

Bestel hier ACSI FreeLife magazine met de volledige testuitslag!

Praat mee

Praat mee: Fendt Tendenza

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation