ACSI FreeLife

Menu

Fendt Saphir 515 SKM

De gloednieuwe Fendt Saphir 515 SKM is een klassieke gezinscaravan met een compacte uitvoering van de fabrikant uit het Duitse Mertingen. ACSI FreeLife reisde ermee naar de Adriatische kust. Of hij voldeed, heeft ACSI FreeLife voor je getest.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Signalement

Merk
Fendt
Model
Saphir 515 SKM
Onderstel
V-chassis met Al-Ko as
Banden
195/70 R 15 C
Testjaar
2013
Gewicht
Leeggewicht 1300 kg, max. totaalgewicht 1600 kg
Basisprijs
19950

De Fendt Saphir 515 SKM is een model van 2013 en is voortreffelijk afgewerkt. Een degelijke caravan waarbij niets rammelt of kraakt. De serie wordt inclusief veel belangrijke onderdelen geproduceerd. Zowel brandmelder als verzwaarde uitdraaisteunen: de Fendt Saphir heeft het. Maar wat vinden de deskundigen van ACSI FreeLife van dit model?

Fendt Saphir 515 SKM: eigentijds?

Zeker, het is een uitvoering van dit jaar en dat is merkbaar aan wat veranderingen ten opzichte van het vorige type. Toch zijn er, naast veel positieve, ook wat kritische kanttekeningen te maken. Wat de ervaringen zijn kun je lezen in het februari/maart-nummer van ACSI FreeLife magazine.

Praat mee

  1. aw

    ik heb zelf een Fendt type platin 510 met een vast fransbed en deze bevalt nog prima hij is van 1999 volgens mij een van de betere caravans. groeten a de Witte

    Reageer
    0
    0

Praat mee: Fendt Saphir 515 SKM

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation