ACSI FreeLife

Menu

V&A: Vraag over het neuswiel

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
4
4
ReactiesPraat mee
Joop

Vraag van Wim Geverink uit Enschede

Als neuswiel heb ik een dubbel neuswiel geplaatst van Reich. Het ene wiel komt onder tegen de dissel aan, waardoor de vastzet-hendel niet “doorgedraaid” kan worden en op de band komt. Nu is mijn vraag: “Is het bezwaarlijk om het ene wiel op de originele plaats te plaatsen?” Hierdoor komt het wiel binnen de disselbomen en kan ik de vastzethandel vastzetten/doordraaien.

Antwoord van Joop

Als alles nog goed vastgezet kan worden, de zaak functioneert en de wielen ver genoeg omlaag en omhoog gezet kunnen worden, zie ik geen bezwaar.
Als hiervoor echter geboord moet worden in de v-dissel, is er wel bezwaar. De chassis-fabrikant heeft daar op goede gronden bezwaar tegen.

Heb je zelf ook een technische vraag over je camper of caravan waar je maar niet uitkomt? Stel ook je vraag aan Joop via dit formulier!

Praat mee

 1. WG
  Wim Geverink

  Geachte Heer Timmer. Ik ben erg benieuwd hoe U het “probleem” hebt opgelost. Graag zou ik foto’s van U ontvangen.
  Met vriendelijke groeten,
  Wim Geverink Enschede

  Reageer
  0
  0
  1. B

   Heer Geverink ik zie nu pas uw reactie. Als het nog niet is opgelost, stuur mij even een bericht op mijn email.

   Reageer
   0
   0
 2. BT
  B. TIMMER

  Wij ik heb dit op een andere manier opgelost als je het wil zien caravan is tot volgende de week woensdag in Lochem. Kan je een eventuele foto’s sturen als je het emailadres geeft.
  Groetjes
  Bart. Timmer

  Reageer
  0
  0
 3. ee

  Wat ik altijd doe is een wiel eraf halen (heel simpel) bij de reich, dan omhoog en je kunt hem prima vast zetten met de klem. Even een poetsdoekje bij de hand voor vingers afwegen. Succes

  Reageer
  0
  0

Praat mee: V&A: Vraag over het neuswiel

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht