ACSI FreeLife

Menu

Holiday Sport uitgeroepen tot ‘Caravanbedrijf van het Jaar’

Holiday Sport uit Lochem is uitgeroepen tot ‘Caravanbedrijf van het Jaar’. Maandag 17 maart namen de eigenaren Berry en Sylvia Holtslag de prijs in ontvangst tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de Bovag in Bunnik.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Overwinning door klantvriendelijke manier van werken

In de jury zitten vertegenwoordigers van de ANWB en Nederlandse Caravan Club. Volgens de jury heeft Holiday Sport zijn overwinning vooral te danken aan de uiterst klantvriendelijke manier van werken en aan de vele nieuwe ideeën, waardoor het bedrijf klanten en andere bedrijven blijft verrassen.

Holiday Sport was al eerder finalist tijdens deze verkiezing. Dit jaar streed het team uit Lochem tegen Tjeu van Horne Kampeercentrum uit Budel, Caravancentrum Meerkerk, Van Eijk Caravans uit Hapert, Ridderbeks Campers, Caravans en Vouwwagens uit Echt en Caravanlife Gorter uit Heinkenszand.

Holiday Sport favoriet

Kampeerders konden de afgelopen maanden een stem uitbrengen op hun favoriete caravanbedrijf. De bedrijven die als populairst uit de bus kwamen, kregen bezoek van een mystery shopper, die diverse aspecten van de bedrijfsvoering onder de loep nam. Nadat de finalisten op hun beurt hun bedrijf aan de jury hadden gepresenteerd, wees deze de winnaar aan.

Praat mee

Praat mee: Holiday Sport uitgeroepen tot 'Caravanbedrijf van het Jaar'

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation