ACSI FreeLife

Menu

Beelden ACSI FreeLife TestTour in televisieprogramma Camp to Go

Hoewel je geliefde kampeermiddel wellicht is opgeslagen of gestald, hoeft het je aan kampeerinspiratie niet te ontbreken de komende tijd. Vanaf aanstaande zaterdag 20 november presenteert ‘Mister Camping’ Sander Janson namelijk het tweede seizoen van het televisieprogramma Camp to Go.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
Camp to Go op RTL4

In het kampeerprogramma komen ook beelden voorbij van de ACSI FreeLife TestTours die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden! De belevenissen van de deelnemers aan de ACSI FreeLife TestTour, die op hun beurt zowel bestemming als kampeermiddel hebben uitgeprobeerd, passen perfect in het format.

Nieuwe kampeerders

In twee jaar tijd zijn er ruim één miljoen nieuwe kampeerders bijgekomen in Nederland. Maar hoe moet dat eigenlijk, kamperen? En hoe werken de kampeermiddelen? In het tweede seizoen van Camp to Go vloggen nieuwe kampeerders over hun avonturen. Ook meer ervaren kampeerders komen aan bod, zij proberen een voor hen totaal nieuw kampeermiddel uit.

Presentator Sander Janson bezoekt de kampeerders thuis én op de camping en komt zo op de mooiste plekken in Nederland. Het is dit jaar twintig jaar geleden dat de presentator voor het eerst op televisie verscheen met een campingprogramma. Nog steeds wordt hij gezien als ‘Mr. Camping’.

ACSI FreeLife TestTour

Een selectie van de belevenissen van de testteams die afgelopen jaren hebben deelgenomen aan de ACSI FreeLife TestTour komt ook voorbij in het programma. In acht afleveringen geeft Camp to Go een goed beeld van hoe kamperen in Nederland eruit ziet. In elke aflevering staan de ervaringen van twee verschillende koppels of gezinnen centraal.

Kamperen in Denemarken

Na de reeks afleveringen die vanaf komende zaterdag 20 november te zien zijn, keert Camp to Go vanaf zaterdag 26 februari terug met nog eens vier afleveringen. In deze extra afleveringen is te zien hoe het kamperen over de grens in Denemarken er aan toe gaat.

Voorproefje

Camp to Go is vanaf zaterdag 20 november wekelijks om 17.00 uur te zien bij RTL4.

Praat mee

  1. P

    Dertig minuten duurde het programma, verdeelt in 8 minuten reclame en een 22 minuten durende advertorial. Gr. Peter

    Reageer
    0
    0

Praat mee: Beelden ACSI FreeLife TestTour in televisieprogramma Camp to Go

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht