ACSI FreeLife

Menu

Team Gezin test Fendt Bianco Selection 515 SKM van modeljaar 2021

De Fendt Bianco Selection 515 SKM is tijdens de ACSI FreeLife TestTour het onderkomen van het testteam Gezinskampeerders: Karen, Mark, Loïs, Figo en Sofie Toorenburg. De caravan van modeljaar 2021 is vers uit de fabriek gerold en het gezin is het eerste dat hem mag uitproberen!

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Gezinskampeerders testen Fendt Bianco Selection 515 SKM

Signalement

Merk
Fendt
Model
Bianco Selection 515 SKM
Onderstel
Al-Ko Euro-assysteem, gegalvaniseerd lichtgewicht systeem chassis Al-Ko
Testjaar
2020
Gewicht
1.800 kg (1.700 standaard)
Basisprijs
€ 25.900

De familie Toorenburg hangt al jaren een caravan achter haar Volkswagenbus om lekker vakantie te vieren in bijvoorbeeld de Franse bergen. Ze zijn nieuwsgierig naar het comfort van de stuk grotere én splinternieuwe Fendt Bianco Selection 515 SKM met stapelbed.

Populaire gezinsindeling

De Fendt Bianco Selection 515 SKM is een populaire familie-indeling met stapelbedden achterin, een treinzit en keuken in het midden en een ruim ouderbed in de voorkant van de caravan. De zitgroep is wat krap om met vier personen aan te eten, maar voor een spelletje en omgebouwd tot extra bed is hij ideaal. Bij ieder stapelbed is een apart geblindeerd raam. De kinderslaapkamer is met een vouwgordijn af te scheiden van de overige ruimte.

Opbergruimte in de Fendt Bianco

De ruimte onder het onderste stapelbed is ook via een serviceluik van buiten te benaderen. Door het onderste bed op te klappen, kun je bijvoorbeeld ook fietsen of groter speelgoed vervoeren. Ook onder het tweepersoons bed voor in de caravan is heel veel bergruimte. Die kun je binnenin bereiken door de lattenbodem omhoog te trekken, maar ook via een serviceluik van buiten. Ook in de rest van de caravan is meer dan voldoende kastruimte voor een vijfkoppig gezin.

Chique verschijning

De Fendt Bianco Selection 515 SKM is met de geblindeerde ramen, vlotte lijnen, glimmende rangeergrepen en automotive-look-achterzijde aan de buitenkant een chique verschijning op de camping.

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen en testbevindingen van de Gezinskampeerders in ACSI FreeLife magazine 1-2021. Van november 2020 tot en met mei 2021 kun je genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. De video’s vind je ook nog eens allemaal terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Team Gezin test Fendt Bianco Selection 515 SKM van modeljaar 2021

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht