ACSI FreeLife

Menu

Winnaars op pad met Knaus Sport

Marco en Janet de Bruijn gingen een week met een Knaus Sport op pad. Ze wonnen een week kamperen in een Knaus Sport 420 QD, haakten de caravan aan en namen hem mee naar Camping De Oosterberg in het Zuid-Limburgse Epen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Stroopwafelbakkers Marco en Janet waren dolenthousiast toen ze gebeld werden dat zij de actie ‘Win een week kamperen in een Knaus’ (uit het februari/maart nummer van ACSI FreeLife) hadden gewonnen. Op vrijdag voor de meivakantie werden Janet en haar man uitgenodigd bij Witoma Caravans in Rosmalen. Daar kreeg het stel uit handen van Ron Vermeule van Knaus Tabbert de sleutels overhandigd van de Knaus Sport. Roel Reineman van Isabella zorgde voor fijne stoelen, een handige luifel en comfortabel tenttapijt.

Prijswinnaars testen de Knaus Sport

In tegenstelling tot de Knaus Sport 460 EU die we testten in het augustus/september nummer van ACSI FreeLife is de Sport 420 QD een slagje kleiner dan de caravan die onze experts hebben getest. Ook de indeling is anders. De dinette in de geteste caravan is aanzienlijk groter en het bed bestaat uit twee enkele bedden. De keuken en het toilet hebben wel veel overeenkomsten. De gebruikte techniek is hetzelfde.

“Wat ons het meest is bevallen aan de caravan, is de afwerking en de mooie bekleding”, vertelt Janet na afloop van de vakantie in Limburg. De universele luifel van Isabella was eenvoudig opgezet: “Het stokkensysteem werkte ook goed. Het was alleen wat lastig om hem helemaal strak en netjes te krijgen, maar hij heeft de flinke hoosbuien prima doorstaan. Een groot voordeel is dat hij bijna niets weegt.”

Meer in ACSI FreeLife

Meer lezen over hoe de Knaus Sport de prijswinnaars is bevallen? Of meer lezen over de geteste Knaus Sport 460 EU? Bestel hier het augustus/september nummer van ACSI FreeLife.

bestel magazine

 

 

Praat mee

Praat mee: Winnaars op pad met Knaus Sport

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation