ACSI FreeLife

Menu

Weinsberg lanceert CaraOne 390 QD

Weinsberg, het zustermerk van Knaus, heeft een nieuwe caravan gelanceerd die naar verwachting vooral in ons land goed zal aanslaan.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
3
3
ReactiesPraat mee

De Weinsberg CaraOne 390 QD is nu te bewonderen bij de dealer.

Details Weinsberg CaraOne

De Weinsberg CaraOne heeft een traditionele indeling met een in de breedte geplaatst tweepersoonsbed voorin de leefruimte. Achterin vind je tegenover elkaar de toiletruimte en de treinzit. Het keukenblok en de kledingkast zijn in het midden boven de as geplaatst. Dit is een geliefde indeling voor vakantiegangers die met z’n tweetjes reizen, maar ook voor een gezin met opgroeiende kinderen.

Afmetingen Weinsberg CaraOne

De Weinsberg CaraOne 390 QD is een compacte caravan met een lengte van 5,92 meter inclusief dissel, en een binnenlengte van 4,00 meter. Hij heeft een leeggewicht van een bescheiden 830 kilogram., waardoor je hem ook achter een kleinere trekauto zoals een Volkswagen Golf mee op vakantie kunt nemen. Het laadvermogen bedraagt 170 kilogram.

Een van de sterkste troeven van de CaraOne 390 QD is zijn prijs, vertelt Ron Vermeule, area manager van KnausTabbert: “Hij onderscheidt zich in zijn klasse door de prima prijs-kwaliteitverhouding. Hij is groots in uitvoering voor een aantrekkelijke prijs vanaf € 9.995.”

Zaken als combirollo’s, Truma Therme of een schoon- en vuilwatertank zijn los als optie verkrijgbaar. Daarnaast zijn er drie optiepakketten verkrijgbaar, waaronder een met sfeervolle led-verlichting.

No-nonsense

Weinsberg is het no-nonsense merk van KnausTabbert, dat Duitse kwaliteit voor een scherpe prijs belooft. Alle caravans en campers van Weinsberg hebben dit seizoen een nieuwe look gekregen. Dat geldt zowel voor de CaraOne caravanserie, die in negen verschillende indelingen verkrijgbaar is, als de CaraBus camper, de AL alkoofcampers en de TI halfintegraalcamper. Ze hebben nu allemaal een striping die bestaat uit een combinatie van antracietkleurige en champagnekleurige banen.

Meer over de Weinsberg CaraOne vind je in het april/mei nummer van ACSI FreeLife magazine.

bestel magazine

 

 

Praat mee

 1. F

  Dank je wel Katinkan welliswaar een beetja laat maar toch gemeend.
  Een dealerlijst kan ik die via jullie bemachtigen .

  Een laatste vraag wordt de C450V dan nog wel gemaakt? Zo ja kunnen jullie daar dan de gegevens van opsturen?

  Dank
  Frank Hamelink

  Reageer
  0
  0
 2. F

  Wij zouden graag de volledige lijst van de cara one en cara two caravans ontvangen s.v.p. incl. prijslijst waarbij we ook graag de trekhaak gegevens zouden willen ontvangen.

  Reageer
  0
  0
  1. Katinka Schippers

   Beste F. Hamelink, U kunt hiervoor het beste contact opnemen met een van de Weinsberg dealers. Met vriendelijke groet, Katinka Schippers (redacteur)

   Reageer
   0
   0

Praat mee: Weinsberg lanceert CaraOne 390 QD

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation