ACSI FreeLife

Menu

Video| Nieuwe Weinsberg CaraOne

Caravanfabrikanten halen van alles uit de kast om jonge gezinnen aan het kamperen te krijgen. En met succes. Er worden meer nieuwe caravans verkocht en op de beurzen zijn steeds meer jonge families zich aan het oriënteren. Kamperen is natuurlijk ook de beste familie aangelegenheid.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Ook caravanfabrikant Weinsberg gaat mee in de trend. Speciaal voor jonge gezinnen ontwierp de fabrikant het instapmodel CaraOne 500 FDK. Daarin zit een stapelbed achterin. Waarbij het hoogste bed de ideale hoogte heeft voor het verschonen van kleine kinderen. En onder het onderste bed past precies een opgevouwen kinderwagen.

CaraKids-pakket

Als optie heeft Weinsberg in samenwerking met het gespecialiseerde caravantijdschrift Caravaning een CaraKids pakket samengesteld. Met daarin onder andere een beschermingsrand en opbergzak in allerlei vrolijke motiefjes.

Van buiten herken je de Weinsberg CaraOne serie aan een dynamische striping op de zijwand, de voorkant en de achterkant. Zijmarkeringslichten geven de bestuurder bij het manoeuvreren extra veiligheid.

Weinsberg CaraOne modellen

Alle CaraOne modellen zijn voorzien van het hagelwerende polyester-schuim-sandwich dak en de lichtgewicht bodem die geluidsabsorberend, koudebestendig en isolerend werkt. Nieuw is de extra grote disselbak, met een bodem van slijtvast plaatstaal. In totaal heeft de CaraOne serie van Weinsberg 10 verschillende indelingen. De vanafprijs in Nederland bedraagt € 10.190.

Bekijk de video en krijg een eerste indruk van de Weinsberg CaraOne 500 FDK in CaraKids uitvoering.

Meer video’s kijk je op ACSI FreeLife TV!

Praat mee

 1. RP
  Ruud Pommee

  Niet alleen de jeugd maar ook de oudere senioren
  gaan graag met de caravan op vakantie. Ook vanwege het budget. Alleen heeft deze groep wat andere wensen dan de jongere gebruikers.
  We spreken uit ervaring met ons 50 jarige caravan jubileum.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Video| Nieuwe Weinsberg CaraOne

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation