ACSI FreeLife

Menu

Verkopen via caravanmakelaardij

De winter is nu echt voorbij, dus de caravan komt weer uit de stalling. Maar wat als je eigenlijk hebt besloten de caravan te gaan verkopen?

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Aanbieden op een verkoopwebsite en wachten tot iemand reageert is een mogelijkheid. Het vergt de nodige inspanningen om foto’s te maken, afspraken te maken met potentiële kopers en dan nog maar zien of deze op komen dagen. En als iemand besluit je caravan te kopen, hoe zit het dan met het kentekenbewijs en de overschrijving? Een caravanmakelaardij kan uitkomst bieden. Sinds 2007 is Karsten Caravanmakelaardij gespecialiseerd in verkoopbemiddeling voor caravans van particulieren.

Caravanmakelaardij

Karsten Caravanmakelaardij taxeert de caravan en bepaalt in overleg met de eigenaar de verkoopprijs. Alle afspraken worden in een bemiddelingsovereenkomst vastgelegd en je caravan wordt in de verkoopruimte tentoongesteld. Potentiële kopers kunnen je caravan hier bezichtigen. Tevens wordt de caravan gepromoot op internet. Zo plaatst Karsten de caravan op vijftien verschillende verkoopsites waaronder Marktplaats.nl en wordt er een promotiefilm van je caravan gemaakt en via Facebook, Twitter en Youtube verspreid.

Karsten Caravanmakelaardij verzorgt bezichtigingen en zodra de caravan verkocht wordt regelt Karsten alles wat daarbij komt kijken. De kosten voor deze service bedragen eenmalig € 150 bij aanvang voor de overeenkomst voor een half jaar. Dit worden de taxatiekosten genoemd. Hierbij zit een half jaar stalling en online promotie inbegrepen. Bij onvoorwaardelijke verkoop rekent Karsten 8,5 % van het uiteindelijke verkoopbedrag aan bemiddelingskosten. Je ontvangt het vrijwaringsbewijs in je brievenbus en het geld op je bankrekening.

Caravancentrum Karsten

Karsten Caravanmakelaardij is onderdeel van Caravancentrum Karsten, een BOVAG gecertificeerd bedrijf waar je ook terecht kunt voor Caravanstalling en BOVAG onderhoud. Meer informatie is te vinden op caravanmakelaardij.nl of caravancentrumkarsten.nl.

Praat mee

Praat mee: Verkopen via caravanmakelaardij

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation