ACSI FreeLife

Menu

Sealander: Caravan te water

Op zoek naar een kampeermiddel dat het leukste van twee werelden in zich verenigt? Dan is de, door Daniel Straub ontworpen en gebouwde, Sealander absoluut iets voor de liefhebbers.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Een caravan die ook als boot gebruikt kan worden! En het is niet zomaar bij een idee gebleven. Er is een prototype gebouwd en met succes getest op zowel de weg als in het water en de Sealander wordt binnenkort in productie genomen.

Drijven

Met zijn romp gemaakt van een met glasvezel versterkte kunststof en, om zinken te voorkomen bij een eventuele aanvaring, dubbel uitgevoerde bodem is de Sealander natuurlijk niet gebouwd voor een Atlantische overtocht. Met zijn geringe diepgang is hij wel uitermate geschikt voor ondiepe wateren en kan er vlak langs de kant gemanoeuvreerd worden. De Sealander wordt, eenmaal te water, aangedreven door een 5pk elektromotor.

Multifunctioneel

Cabrio varen, of recreeren? Het kan allemaal, een afneembaar dak is één van de vele mogelijkheden, zo ook een eigen kleurstelling voor het interieur. Deze zal overigens standaard beschikken over een keukenunit met koelkastje, verwarming en uiteraard een zithoek die probleemloos omgetoverd kan worden naar een riante twee persoon slaapplaats. Tot slot bied de Sealander, weliswaar optioneel, de gelegenheid een Porta Potti te plaatsen.

Praat mee

Praat mee: Sealander: Caravan te water

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation