ACSI FreeLife

Menu

Schade in uw caravan

Soms kan een kleine ingreep al genoeg zijn om uw caravan weer de juiste uitstraling te geven. Handig als u een tweedehands caravan hebt gekocht met een paar kleine schoonheidsfoutjes of schade. Of wanneer je in de loop der tijd wat slijtageplekken in uw caravan weg wilt poetsen. We hebben de oplossing: Reparob!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Reparob werkt landelijk en heeft zich gespecialiseerd in het herstellen van schades aan caravans. U kunt er echter ook terecht voor schade aan meubelen of andere inboedel, vloeren, kozijnen, auto’s… En dan zo dat het nagenoeg onzichtbaar wordt. Door de schade op deze manier te herstellen is vervangen niet nodig. En nog makkelijker: de schade wordt voor uw eigen voordeur hersteld.

Keuken

De keuken in de caravan wordt vaak intensief gebruikt. Het gevolg ervan is dat het aanrechtblad of keukenkastje sporen van gebruik gaat vertonen. Een nieuwe keuken plaatsen is kostbaar en dat is ook helemaal niet nodig. Reparob repareert op locatie het beschadigde aanrechtblad of keukenkastje. Zonder kleur- of designverschil. Daarvoor hebben ze zelf diverse technieken ontwikkeld die, afhankelijk van het type schade, worden toegepast. Zo wordt de schade aan een aanrechtblad plaatselijk hersteld door de beschadigde plek uit te frezen en te vullen met kunsthars. Nadat de plek is afgeschuurd wordt handmatig de structuur met een klein penseeltje op het vulmateriaal ingeschilderd. Dit wordt vervolgens met een tweecomponenten slijtvaste lak in de juiste glansgraad afgelakt.

Vloeren

Wanneer de vloer in uw kampeermiddel is gemaakt op basis van vinyl dan kan ook deze eenvoudig hersteld worden, door middel van een fuseertechniek. Hiervoor wordt een vloeibaar vinyl gebruikt die, met behulp van warmte, een sterke verbinding met het omliggende materiaal vormt. Ook deze reparatieplek wordt ingeschilderd en met slijtvaste tweecomponenten lak in de juiste glansgraad gespoten. Ook voor beschadigingen in laminaat-, kurk- en plavuizen vloeren heeft Reparob een oplossing.

Bekleding

Is de bekleding van uw caravan van (kunst)leder of skai, dan kan ook deze door dezelfde fuseertechniek worden hersteld. Nadat de omgeving ruw is gemaakt en de schadeplek is ontvet wordt deze opgevuld met een vloeibaar vinyl dat door de warmte ‘fuseert’, met andere woorden, samensmelt met de omgeving en vervolgens weer één geheel vormt. Vervolgens wordt er een mal gemaakt, om een negatieve kopie van het profiel te maken en wordt de verf met een klein spuitje op de reparatieplek gespoten, waarna de mal met het profiel wordt ingebrand. Door de ruime ervaring van Reparob met deze – en andere – technieken weet u zeker dat de schade nagenoeg onzichtbaar wordt hersteld.

En nu?

Het herstellen van schade is altijd goedkoper dan vervanging. Bovendien worden veel schades door uw verzekeringsmaatschappij vergoedt. Stuur per e-mail een foto van het beschadigde object en de grootte van de schade en zij kunnen op afstand al een voorlopige prijs opgeven. Eventueel komen ze bij u langs om de schade te bekijken en deze, na overleg, direct te herstellen of een vervolgafspraak te maken.

Praat mee

Praat mee: Schade in uw caravan

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation