ACSI FreeLife

Menu

Red Dot voor Truma Mover XT

De nieuwste mover van Truma, de Truma Mover XT, heeft de Red Dot Design Award voor product design gewonnen. De prijs is een erkenning voor het vormgevingsconcept, de innovatiegraad en de functionaliteit van het product.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Een lagere batterijcapaciteit

De Truma Mover XT gebruikt als eerste rangeersysteem borstelloze gelijkstroommotoren. Hierdoor volstaat een lagere batterijcapaciteit. De gebruiker kan met de caravan nauwkeurig manoeuvreren en schokvrije bochten maken. De Truma Dynamic Move Technology zorgt voor een rechte loop van de caravan – ook over oneffenheden.

Truma Mover XT; elegant en innovatief

In de wedstrijd van het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen streden 4.815 producten en projecten van fabrikanten, designers en architecten uit 53 landen met elkaar voor de titel. “Wij zijn blij met deze onderscheiding. Ze moedigt ons aan in ons streven om innovatieve techniek en elegant design te combineren”, aldus Mathias Venschott, hoofd van het productcentrum rangeersystemen bij Truma.

Praat mee

 1. JH
  J. Harwig

  Wij hebben in augustus 2015 een nieuwe Eriba Exciting 465 aangeschaft en wilden daar eigenlijk een Truma mover XT onder hebben. Door de dealer werd dit echter afgeraden omdat er volgens hun redelijk veel problemen met deze mover waren. Deze zou dan moeten worden gedemonteerd en opgestuurd naar de fabriek en dit kon wel een aantal weken duren voordat de mover weer terug was. Hij raadde ons de vertrouwde Truma SER aan en die hebben we ook laten plaatsen.
  Zijn deze problemen bij jullie bekend?

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Red Dot voor Truma Mover XT

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation