ACSI FreeLife

Menu

Première Dethleffs en Sunlight op Caravana

De Caravana is donderdag 23 januari van start gegaan in het WTC in Leeuwarden. Op deze kampeerbeurs worden veel trends en noviteiten gepresenteerd. Zo presenteert Dethleffs de compleet nieuwe caravanserie C’Go.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
sunlight

Bij de stand van Reinders Rekreatie uit Leeuwarden en Hoogeveen is de nieuwe serie te bewonderen. Deze caravan to go is volgens de fabrikant met name geschikt voor starters. Hij wordt omschreven als compact, modern, praktisch en trendy.

Dethleffs C’Go

In de serie zijn vier verschillende modellen beschikbaar. De C’Go 15 QL is de kleinste versie tegen de kleinste prijs. Voor € 11.999 heb je een vijf meter lange caravan met een vast bed en een rijklaargewicht van duizend kilogram. De duurste optie is  Dethleffs C’Go 495 QSK met een richtprijs van € 13.999. Deze heeft naast een vast bed ook een stapelbed.

Het interieur van de Sunlight Njoy

Trendy en modern is vooral het interieur van de caravan. De bekleding is verkrijgbaar in nieuwe, frisse kleuren. Kijk voor meer informatie op: Dethleffs.nl. Of bezoek de Caravana in Leeuwarden tot en met dinsdag 28 janauri.

Sunlight Njoy

Ook Dethleffs-dochter Sunlight presenteert op de Caravana een primeur. Hier zie je voor het eerst hun speciale bestickering voor Njoy-caravans, voor wie zijn caravan wil omtoveren tot een compleet kunstwerk.

Er zijn twee uitvoeringen van de sticker: één variant waarbij het complete voertuig een metamorfose krijgt en één eenvoudigere optie waarbij slechts een deel van de caravan is bestickerd. Wil je het design helemaal op je eigen smaak afstemmen? Dat kan door zelf een ontwerp aan te leveren waar dan een sticker van wordt gemaakt.

 

Praat mee

Praat mee: Première Dethleffs en Sunlight op Caravana

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht