ACSI FreeLife

Menu

Première: Dethleffs Camper

Kleding maakt de man, dat weet men ook bij Dethleffs. Daarom hebben ze de Camper eens flink onder handen genomen. Met een compleet nieuw interieur brengt Dethleffs zijn caravanbestseller op de markt in 2017.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

De clou: de nerf in het fineer loopt voortaan horizontaal, waardoor de caravan van binnen een stuk langer lijkt. Rosario Cherry heet het nieuwe motief en behalve optisch langer maakt het de caravan lichter en vriendelijker. Nieuw in het standaardpakket zijn onder meer de heftafel op één poot en minstens 200 kilogram laadvermogen.

Transformatie

Dethleffs zou Dethleffs niet zijn als de transformatie louter de kleuren en motieven betreft. “We hebben ook de basisuitrusting van de caravan goed onder een vergrootglas gehouden en opnieuw gedefinieerd”, aldus productiemanager Annika Fritsch.

Zo vervalt de elektronische stabilisator ATC; die zit voortaan samen met een rookmelder en Duocontrol-gasregelaar met crashsensor in een voordelig veiligheidspakket.

Chiquere zusje

De sterk aan de Camper verwante modellijn Nomad heeft ook een nieuw interieur gekregen. Deze middenklasser is voortaan uitgevoerd in elegante donkere tinten met veel chroom en lichte componenten op de kleppen en in de keuken.

Het Almeria-essenhoutmotief heeft net als in de Camper een horizontale nerf. Beide leefwerelden, Casa en Merida, hebben doorgestikte zitkussens. De indirecte verlichting waarvoor je in de Camper extra betaalt, behoort in de Nomad tot het standaard pakket. De hele lijn is afgestemd op koppels zonder kinderen, met in totaal veertien indelingen.

Wil jij graag weten wat de Camper nog meer voor nieuws te bieden heeft en hoe de caravan er van binnen uitziet? Bestel dan onze nieuwe magazine ACSI FreeLife 5-2016. Daarin nemen we het nieuwe model van Dethleffs uitgebreid onder de loep.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Première: Dethleffs Camper

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation