ACSI FreeLife

Menu

Première Bürstner Averso plus 520 TL

Als de kinderen of kleinkinderen een paar nachtjes komen kamperen, vereist dat vaak nogal wat ombouwwerk. Met de nieuwe Bürstner van bijna 7,5 meter lang is dat niet nodig. Deze caravan is bezoekklaar voordat je er erg in hebt.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer

Deze flexibiliteit is vooral te danken aan het hefbed. Een hefbed maakt niet alleen nieuwe indelingen mogelijk, maar geeft ook meer comfort dan bijvoorbeeld de klassieke indeling voor gezinnen met een rondzitgroep en een kinderkamer. De ouders hoeven dan niets meer om te bouwen. Ze trekken gewoon het bed vanaf het plafond naar beneden.

Meergeneratiecaravan

Bürstner maakt hier nu gebruik van met de Averso plus 520 TL. Het doel van de meergeneratiecaravan is om alle comfort te bieden aan twee, maar zeker ook aan vier personen. Bürstner monteert in de klassieke caravan twee eenpersoonsbedden en een rondzit met verhoogde opbouw. Boven de zitgroep is plaats voor het hefbed.

Dankzij de stahoogte van ruim twee meter heb je in de 520 TL een erg ruimtelijk gevoel. Bovendien valt het hefbed nauwelijks op. Het nieuwe hefmechanisme van Aluline maakt dit mogelijk. Het mooie aan dit systeem is dat ook wanneer het bed belast wordt, traploos in hoogte verstelbaar is. Als het bed niet wordt gebruikt, verdwijnt het bed met kussen en dekbed onder het plafond en ziet de zitgroep met bovenkastjes er heel ‘normaal’ uit.

Rijklaar gewicht

Bürstner geeft voor de 520 TL een rijklaar gewicht aan van 1.440 kilogram. Op verzoek is een toelaatbaar gewicht van 1.600 of 1.700 kilogram mogelijk. 1.900 kilogram is mogelijk tegen een meerprijs.

Pangerl streeft naar een prijs van € 22.000 voor de compleet uitgeruste caravan op de Duitse markt. Voor Nederland zijn er nog geen prijzen bekend. Extra pakketten of accessoires zoals aluminium velgen of een bakoven zijn in deze categorie niet ongebruikelijk.

Ben jij nu ook zo benieuwd wat deze nieuwe Bürstner caravan nog meer te bieden heeft en wat ze er bij Bürstner zelf van vinden? Lees dan het volledige verhaal in FreeLife 5-2016.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Première Bürstner Averso plus 520 TL

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht