ACSI FreeLife

Menu

Platformstrategie Erwin Hymer Group

De Erwin Hymer Group volgt voor het onderste segment caravans de zogeheten platformstrategie. Hierbij vormt één model de basis voor meerdere caravans van verschillende merken.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
cgo 2

ACSI FreeLife bestudeerde er drie: een LMC, Dethleffs en Bürstner.

Platformstrategie Erwin Hymer Group

De twee LMC-modellen C15 en C09 staan aan de basis van dit concept. De drie caravans binnen de platformstrategie hebben een vrijwel identieke indeling. Deze is wel enigszins ongebruikelijk: een tweepersoonsbed in de boeg, een dinette in het midden en naast de toiletruimte (met aparte douche achterin) een stapelbed in de lengterichting.

De LMC Style
De LMC Style

LMC Style 540 K

De LMC Style heeft een elegant interieur, met chromen sierstrippen op de kleppen en donker verchroomde handgrepen. “De Style heeft als enige de door LMC ontwikkelde Longlife opbouwtechnologie, met voor de wanden lijsten van polyurethaan in plaats van een houten frame”, legt Judith Feyerabend van LMC uit. De toiletruimte van de Style ziet er mede door de houten vlonder in de douchebak gezellig uit. Het raam, vlonder en het douchepakket hebben echter wel een meerprijs. Voor de keuken van de Style is er desgewenst een schuifraam dat in de voortent niemand in de weg zit.
Vanafprijs: € 17.990,-

De Bürstner Premio
De Bürstner Premio

Bürstner Premio 530 TK

De Premio is met zijn ‘Tonic’ gedoopte meubeldecor met eenvoudige en brede handgrepen van chroom en gedeeltelijk hel gekleurde kleppen modern, maar toch ook degelijk ingericht. De toiletruimte in de Premio heeft witte klapdeurtjes tegen een donkere ombouw, desgewenst met een raam. Bürstner biedt geen losse douche aan, omdat deze alleen nuttig is in combinatie met een boiler.
De Premio heeft kleppen in twee kleuren. Met zijn klassiek-moderne interieur houdt Bürstner het midden tussen LMC en Dethleffs. Bürstner heeft in alle bedden 5-zone koudschuimmatrassen.
Vanafprijs: € 17.280,-

De Dethleffs C'go
De Dethleffs C’go

Dethleffs C’go 535 QSK

De C’go ziet er trendy uit, met witte kleppen tegen een grijze achtergrond. De C’go heeft boven in de hoeken open planken en brede handgrepen aan de kleppen.
Deze caravan is heel licht van binnen. Donkere lades en deuren contrasteren mooi met het witte meubilair: zo krijgt de caravan de meest moderne look. De keuken van de C’go heeft grote lades met pushlocks.
Vanafprijs: € 16.599,-

Wil je meer weten over deze zogenaamde platformstrategie van de Erwin Hymer Group, en de drie vergeleken caravans? Bestel dan ons magazine, ACSI FreeLife 1-2016.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Platformstrategie Erwin Hymer Group

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht