ACSI FreeLife

Menu

Oproep: jouw caravan in ons magazine?

Wil jij met jouw caravan in ACSI FreeLife? Lees dan even verder!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
100424 kampeerplaats1

Stel je nou eens voor: je leest ons magazine met plezier en houdt van kamperen. Het nieuws, de reisverhalen en de tests, stuk voor stuk zorgen ze voor inspiratie voor je volgende kampeerreis. Want dan haak je je geliefde caravan aan de haak voor een reis naar waar-dan-ook. Alle wegen leiden naar een nog onontdekte bestemming. Of je weet inmiddels blindelings de weg naar je favoriete kampeerstek te vinden. Maar jouw caravan – dáár gaat het ons nu even om.

Jouw caravan in ACSI FreeLife magazine

Ben je trots op je caravan? Gewoon, omdat het zo’n prachtig ding is of omdat hij een mooi verhaal heeft. Is er iets unieks aan? Of past hij juist om speciale reden precies bij jou?

Is het bijvoorbeeld een schattige Kip Kuiken waarmee je intieme kleine, fijne campings afstruint? Of een Airstream waarmee je kilometers asfalt vreet? Een unieke wintercaravan met een flinke kachel die je warmpjes door Scandinavië brengt, of is het een Hobby die je na uren klussen helemaal aan je eigen wensen hebt aangepast? Wij willen het weten! Mail ons, we zijn benieuwd naar je caravanverhaal.

Kom jij in aanmerking?

Heeft die caravan een bouwjaar van 2013 of eerder? Ben je met je caravan al minstens een keer mee op pad geweest? Heb je digitaal fotomateriaal van hoge kwaliteit van de caravan (of ben je in de mogelijkheid die te maken)? Lijkt het je leuk om de redactie van FreeLife over je caravan te vertellen?

Antwoord jij 4 keer ‘ja’? Druk op onderstaande button!

Stuur een e-mail

Praat mee

Praat mee: Oproep: jouw caravan in ons magazine?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht