ACSI FreeLife

Menu

Open dagen bij Raema Caravans

In het Limburgse Nederweert is afgelopen jaar hard gewerkt aan een spiksplinternieuwe showroom van Raema Caravans. De dealer van onder andere Sterckeman en Hobby houdt op 17 en 18 maart feestelijke open dagen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Tijdens de open dagen kun je alle producten in de showroom op je gemak bekijken. De caravans van Sterckeman en Hobby staan netjes opgesteld, evenals de campers van LMC en Sun Living. Daarnaast zijn er diverse occasions, voortenten en accessoires te vinden. Samen met onderhoud, reparaties en APK biedt Raema Caravans een compleet aanbod.

Raema Caravans

Raema Caravans bestaat sinds 2005. In die tijd was het bedrijf actief in de verkoop van gebruikte caravans. In 2007 kwam daar het aanbod aan campers bij. In 2011 trok Raema Caravans het dealerschap van Hobby caravans en LMC campers naar zich toe. Vanwege de uitbreiding van de activiteiten was ook een grotere ruimte nodig en dus werd een perceel aangekocht en gestart met de bouw van een nieuwe, twee verdiepingen tellende showroom. Het nieuwe pand kent ook een werkplaats en diverse kantoorruimtes.

In de loop van 2012 is Raema Caravans ook dealer geworden van Sun Living campers en Sterckeman caravans. Raema Caravans is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.  Tijdens de open dagen ben je welkom tussen 10.00 en 17.00 uur om, voorzien van een hapje en een drankje, het nieuwe pand bezichtigen. Adres: Raema Caravans, Hulsenweg 8, Nederweert.

Praat mee

Praat mee: Open dagen bij Raema Caravans

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation