ACSI FreeLife

Menu

Occasions getest: Wie van de drie

Voor kampeerders in spe kan het waardevol zijn om eerst een jonggebruikte caravan aan te schaffen, zodat je kunt beoordelen of kamperen met je gezin iets voor je is. De zoektocht naar de perfecte vriend van de familie begint hier.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

ACSI FreeLife zet drie potentiële familievrienden voor je op een rijtje en beschrijft de plus- en minpunten.

Occasions getest

In de showroom deze keer de Bürstner Premio 480 TK, de Sunlight C52K en de Sterckeman Starlett 54 PE uit modeljaar 2008. Waar de Bürstner goed scoort met zijn gezellige interieur en prima rijeigenschappen en de Sunlight scoort op een indrukwekkend uiterlijk, scoort de Sterckeman met een praktische indeling.

Alle plus en minpunten zijn per caravan overzichtelijk weergegeven. Een handige koopwijzer voor een bezoek aan je dealer. In het december-januari nummer van ACSI FreeLife magazine over de potentiële kandidaten. Koop hem vanaf 21 november in de boekhandel of bestel hem hier.

bestel magazine

 
 

ACSI FreeLife zoekt ervaringsdeskundigen

Heb jij een Knaus Sport 500 KFU, een Wilk S4 520 HTD of een TEC Travel King 510 TDF die al een paar jaar oud is? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen voor een volgende serie geteste jonggebruikte caravans!

Deel je ervaring met andere caravanners. Neem contact met ons op door een mail te sturen. Bellen mag ook naar tel. 0488-470430.

Praat mee

Praat mee: Occasions getest: Wie van de drie

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation