ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe indelingen bij Sterckeman

Franse caravanproducent Sterckeman, in ons land bekend van de series Starlett, Alizé en Espace, opent het 2013-seizoen met enkele aanpassingen en nieuwe indelingen. Zo worden bij de gehele Starlett-serie de bumper en verlichtingsunits vernieuwd en krijgt de toiletruimte een update. Ook worden er drie nieuwe compacte indelingen aan de serie toegevoegd, waaronder een met kinderkamer.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Sterckeman Alizé

Alle Alizé-caravans krijgen in 2013 kwalitatief betere kussens die het zitcomfort verhogen. Bovendien worden de stoffen van de kussens en de gordijnen vernieuwd. De serie krijgt in de toiletruimte ook een nieuwe wasbak en opbergkast.

Sterckeman Espace

Espace is een caravan uit een wat duurder segment en werd het afgelopen seizoen geïntroduceerd door Sterckeman. Nu komen er twee nieuwe indelingen: de ene heeft een kinderkamer, de ander een indeling met twee losse bedden.

Alle caravans van Sterckeman krijgen een nieuwe koelkast. Een 150 liter compressor koelkast van Webasto vervangt de oude en wordt niet rechtop geplaatst maar mooi weggewerkt in een grote schuiflade.

Een uitgebreide proftest van Sterckeman’s Espace 500 leest u in het septembernummer van ACSI FreeLife magazine.

Praat mee

Praat mee: Nieuwe indelingen bij Sterckeman

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation