ACSI FreeLife

Menu

Nieuwe familiecaravan: Adria Adora 613 PK

Spelletjes spelen, ravotten en op de muur kladderen, het kan allemaal in de nieuwe familiecaravan van Adria. De nieuwe Adora-indeling 613 PK heeft namelijk een echte kinderkamer.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Adria presenteerde de nieuweling tijdens de modelpresentatie 2016.

Ultieme speelhoek

Als iemand kan weten waar kinderen blij van worden in de caravan dan is het wel één van de ontwikkelaars bij het Sloveense Adria. Zelf heeft ze vijf kinderen en vanuit die ervaring heeft ze ook de ultieme speelhoek van de Adria Adora 613 PK ontwikkeld. In het Kids Adventure Pack is ruimte voor spelen, leren, ontdekken en slapen.

De speelhoek kan worden omgetoverd tot een drie etages tellend stapelbed. Tegen de wand zit een whiteboard waarop kinderen naar hartenlust kunnen tekenen. Verder zijn er verschillende kussens waar spellen zoals Mens erger je niet en Boter, kaas en eieren op gedrukt zijn. De kussens zijn omkeerbaar, dus als de kinderen eenmaal oud genoeg zijn en op eigen houtje gaan kamperen is de Adora 613 PK voor de ouders nog steeds te gebruiken. Samen met de kleine zithoek vormt het geheel een echte speelhoek.

Indeling Adria Adora 613 PK

De indeling van de 613 PK is nieuw en heeft naast de kinderkamer nog een ruime zitgroep in het midden en een vast frans bed aan de voorzijde van de caravan. De keuken is langs de rechterzijwand geplaatst tegenover de grote zitgroep. Naast het franse bed zit de toiletruimte. In de Adora wordt duidelijk zichtbaar dat Adria graag alle componenten in een aparte ruimte plaatst. Iedere ruimte vormt een geheel.

De Adria Adora 613 PK is te bewonderen tijdens Dordrecht Open in het Postillion Hotel Dordrecht. De beurs vindt plaats van 5 tot en met 13 september en wordt door Adria Nederland georganiseerd. Ook op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 7 tot en met 11 oktober op de Salon Mobicar van donderdag 15 tot en met 19 oktober is de familiecaravan te bekijken.

Praat mee

Praat mee: Nieuwe familiecaravan: Adria Adora 613 PK

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation